Ponturi fotbal Oakleigh vs Bentleigh – NPL Victoria

Ponturi fotbal Oakleigh vs Bentleigh

Ponturi fotbal Oakleigh vs Bentleigh: vineri, 5 iulie, de la ora 13:30, Oakleigh intalneste Bentleigh in cadrul rundei cu numarul 20 din NPL Victoria.

Oakleigh

Intr-o forma foarte buna, a reusit in etapa trecuta sa obtina cea de-a opta partida la rand in care nu pierde. Dupa un joc avut tot pe teren propriu, a reusit sa dispuna cu 1-0 de Altona Magic. Meciul de vineri urmeaza sa fie al treilea consecutiv pe care Oakleigh il joaca in postura de echipa gazda. Totodata, este si o echipa care inscrie, a facut asta cel putin o data in ultimele noua etape.

Pe locul al 10-lea in NPL Victoria, Oakleigh are 25 de puncte, dar important este ca s-a indepartat de zona rosie. Intre ea si echipa de sub linia rosie sunt noua lungimi, avand si un meci in minus. Asa cum arata situatia in momentul de fata, cred ca este salvata de la retrogradare. Faptul ca din nou joaca acasa este de bun augur, in sapte meciuri si-a trecut in cont 13 puncte.

Bentleigh

Mult mai bine clasata decat adversara meciului de vineri, aceasta nu vine tocmai dupa cel mai reusit meci din aceasta stagiune. In runda anterioara, disputa cu cei de la Dandenong s-a incheiat cu 1-3. A fost un meci pe care l-a disputat pe teren propriu si care a pus capat seriei de patru runde pozitive consecutiva.

Partea buna este ca a fost din nou activa in ofensiva. Desi a dat un gol, a ajuns la zece etape consecutive in care a reusit sa inscrie cel putin un gol. Astfel, datorita a ceea ce a aratat pana in acest moment, se afla pe locul secund, cu 38 de puncte. Are doua lungimi mai multe decat echipa de pe locul al treilea, Heidelberg.

Chiar daca vorbim despre doua echipe care au aspiratii diferite, ma astept ca meciul sa fie unul disputat. Zic asta pentru ca Oakleigh este la trei lungimi de play-off si vine dupa o perioada foarte buna. Drept urmare, inclin spre un nou duel cu goluri, asa cum s-a intamplat si la finalul lui martie. In tur, Bentleigh a reusit sa castige cu 3-2, dar intr-un duel pe care l-a disputat acasa.

Ponturi fotbal Oakleigh vs Bentleigh: peste 2.5 goluri, cota 1.60 la Betano