Ponturi fotbal Odd vs Lillestrom – Eliteserien

Ponturi fotbal Odd vs Lillestrom

Ponturi fotbal Odd vs Lillestrom este o partida din campionatul Norvegiei, ce conteaza pentru etapa a 16-a, ce se va disputa sambata, cu incepere la ora 19:00, pe “Skagerak Arena”, unde anticipam un succes al gazdelor.

◘ Odd

Este vazuta ca favorita de casele de pariuri, asa cum era si normal. Aceasta dispune de un lot ceva mai bun, principalul sau avantaj fiind insa terenul propriu, acolo unde este neinvinsa in aceasta stagiune.

In momentul de fata se gaseste pe pozitia a treia in clasamentul campionatului Norvegiei. Este la patru puncte de liderul Molde, care are insa cu un meci in plus. Pana acum, in decurs de 15 etape, a reusit noua victorii si doua remize, pierzand de patru ori. In toate aceste confruntari a marcat de 22 de ori, primind cu cinci goluri mai putine.

Ultima partida de campionat s-a soldat cu infrangere pentru Odd, pierzand in deplasarea de la Mjondalen, scor 2-0. Dupa cum mentionam, este insa neinvinsa acasa, acolo unde, in opt partide, a reusit sapte victorii si o remiza.

◘ Lillestrom

Este o echipa mai slaba, ce nu mai impresioneaza in campionatul norvegian de multa vreme. In aceasta confruntare este outsidera, asa cum era si normal, jucand in deplasare, pe un teren pe care gazdele, mult mai puternice, pierd foarte rar.

In actuala editie de campionat se gaseste pe pozitia a zecea, fiind la doar trei puncte de zona “rosie”. A strans 18 puncte in cele 15 partide disputate, in acestea reusind cinci victorii si trei remize, suferind sapte infrangeri. De-a lungul acestor jocuri a marcat 18 goluri, incasand 24.

In ultima etapa a reusit o victorie pe teren propriu cu Stromsgodset, castigand cu 2-1. Foarte important este faptul ca in deplasare are evolutii slabe, pierzand ultimele trei partide.

Pronostic

Odd este o echipa mult mai puternica, ce arata bine in acest sezon. Aceasta se descurca de minune pe teren propriu, iar bazandu-ne pe acest aspect, vom miza pe un succes al sau, mai ales ca adversara are mari dificultati in deplasare.

• Ponturi fotbal Odd vs Lillestrom: gazdele castiga -> cota 1.57

sursa foto: flickr.com