Ponturi fotbal Odense vs Lyngby – Superliga

Ponturi fotbal Hobro vs Odense

Odense vs Lyngby. Duelul din cadrul etapei a 2-a a primului esalon fotbalistic din Danemarca va avea loc Luni 22 Iulie, de la ora 20:00.

Odense a pierdut la limita prima partida

ODENSE

Odense a primit vizita celor de la FC Copenhaga, in prima runda. Acestia pareau sa produca primul soc al noului sezon de Superliga, dupa ce in minutul 31 aveau deja 2-0. Golurile au fost marcate de T. Klove (min. 1) si T. Klove (min.31). Copenhaga a dat insa semnalul revenirii in minudul 42, prin golul lui J. Wind. Campioana a continuat sa domine si in minutul 48, D. N`Doye a marcat pentru 2-2. Acelasi N`Doye a mai punctat odata, in minutul 70. Atacantul de 34 de ani a fost fara indoiala omul meciului pentru Copenhaga, cu doua goluri si o pasa decisiva. Antrenorul gazdelor nu are nicio absenta importanta pentru acest duel, asadar va putea trimite in teren cel mai bun 11 posibil.

Lyngby si-a trecut in cont primele puncte

LYNGBY

De partea cealalta, Lyngby a inceput perfect noul sezon. Echipa a primit vizita celor de la Aalborg, reusind sa se impuna cu scorul de 2-0. Scorul a fost deschis de F. Gytkjaer, in minutul 36, din pasa lui L. Fosgaard. In minutul 48, acelasi F. Gytkjaer a punctat, de aceasta data din pasa lui P. Da Silva. Danezii R. Corlu si G. Harlev nu vor efectua astazi deplasarea, acestia avand unele probleme medicale. Lyngby reusea ultima victorie pe acest teren, intr-o partida de campionat din Noiembrie 2016. Atunci, oaspetii se impuneau cu scorul de 2-1.

Cele doua formatii au oferit mereu partide spectaculoase. In ultimele 3 partide directe s-au marcat nu mai putin de 11 goluri, asadar avem premise pentru un duel spectaculos. Ambele au marcat de 2 ori in prima partida, deci pe plan ofensiv acestea nu sufera. Ma astept ca Odense sa forteze inca din prima repriza pentru a recupera punctele pierdute cu Copenhaga. De partea cealalta, Lyngby vine cu un moral bun in aceasta deplasare. Recomandarea mea este pronosticul “peste 2.5 goluri”.

Ponturi fotbal Odense vs Lyngby

peste 2.5 goluri, cota 1.70 la Unibet

sursa foto: goal.com