Ponturi fotbal Okayama vs Kashima – J League 2

Okayama vs Kashima. Duelul din cadrul etapei a 25-a a ligii secunde din Japonia, va avea loc Miercuri 31 Iulie, incepand cu ora 13:00.

Avem fata in fata doua dintre cele mai in forma echipe

  • Okayama

Okayama incepe aceasta runda de pe pozitia a 6-a a clasamentului ligii secunde japoneze. Echipa a adunat 40 de puncte in 24 de etape si e intr-o continua ascensiune. Okayama a castigat ultimele 4 dueluri de campionat si a incasat doar 2 goluri. Etapa precedenta, gazdele de azi au invins-o pe Kofu in deplasare, cu scorul de 2-1. Printre aceste succese din J League Division 2, pentru Okayama s-a strecurat si o calificare in urmatorul tur al Cupei Imparatului. Acestia nu au avut emotii in deplasarea de la Chiba, pe care au ridiculizat-o cu scorul de 3-0. Sud-coreeanul Lee Yong Jae este golgheterul echipei si al campionatului, cu 16 reusite.

Kashiwa are procentaj maxim in ultimele 5 runde

  • Kashiwa

De partea cealalta, Kashiwa este echipa momentului in J League Division 2. Cu maximum de puncte acumulate in ultimele 5 runde, echipa a egalat-o la puncte pe Tokyo si tinteste primul loc. Etapa trecuta, oaspetii au invins-o la limita pe Tochigi, cu 2-1 in deplasare. La fel ca adversara lor, Kashiwa a obtinut si ea un succes in Cupa Imparatului, 4-0 cu Grulla Morioka. In compartimentul defensiv, echipa sta foarte bine. Acestia au incasat doar 16 goluri in 24 de runde, dar azi ma astept sa apara problemele. Cel mai bun om al echipei este M. Olunga, acesta avand 8 goluri inscrise in campionat.

Kashiwa e o echipa buna pe plan defensiv, dar Okayama vine dupa o serie de meciuri foarte bune. De altfel, acestia se bazeaza pe cel mai bun om al campionatului, deci goluri ar trebui sa apara. Ambele formatii traverseaza o perioada foarte buna, ambele cauta sa continue sirul de victorii, deci vom vedea fotbal. Evit sa recomand un solist de aceasta data si optez pentru “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.98.

Ponturi fotbal Okayama vs Kashiwa

ambele echipe marcheaza, cota 1.98 la Unibet

sursa foto: pinterest.com