Ponturi fotbal Olanda vs Suedia – Campionatul Mondial Feminin

Miercuri 03.07.2019, incepand cu ora 22:00, vom asista la partida Olanda vs Suedia, din cadrul semi-finalelor Campionatului Mondial feminin.

Olanda are 5 victorii la acest turneu

Olanda F

Olandezele au facut instructie in Grupa E, acolo unde au terminat pe prima pozitie, cu 9 puncte acumulate din 9 posibile. Acestea au debutat la turneu cu un 1-0 in fata reprezentativei din Noua Zeelanda. Mai apoi, Olanda s-a impus cu scorul de 2-1 in fata Camerunului si 2-1 in fata Canadei. In optimile de finala, fetele au avut ceva emotii cu Japonia, reusind sa se impuna la limita, scor 2-1. In actul precedent, acestea au trecut de Italia cu un neverosimil 2-0, astfel ca sunt la doi pasi de trofeu.

Echipa probabila: van Veenendal – van Lunteren, van der Gragt, Bloodworth, van Dongen – Groenen, van de Donk, Spitse – van de Sanden, Miedema, Martens

Suedia nu a invins niciodata Olanda, intr-o partida oficiala

Suedia F

Nordicele au debutat si ele cu dreptul la acest turneu, dupa un succes cu 2-0 in fata reprezentativei din Chile. Mai apoi, Suedia s-a distrat cu Thailanda pe care a invins-o cu scorul de 5-1 si si-a asigurat biletele catre optimi. In ultima runda din grupe, suedezele au suferit singura infrangere de la acest turneu, 0-2 cu SUA. Suedia a eliminat-o pe Canada in optimile de finala, iar in faza sferturilor a trecut cu greu de reprezentativa Germaniei, scor 2-1.

Echipa probabila: Lindahl – Glas, Fischer, Sembrant, Eriksson – Rubensson, Asllani, Seger – Jakobsson, Blackstenius, Rolfo

Olandezele au aratat mult mai solid pe parcursul acestui turneu. Fetele au invins orice adversar le-a stat in cale si moralul e unul foarte bun. De partea cealalta, Suedia si-a aratat limitele atunci cand a intalnit un adversar mai bun, SUA. Ma astept ca nordicele sa fie dominate astazi, iar Olanda sa faca pasul catre finala. Cota pentru o calificare a fetelor din Olanda e una generoasa, 1.68 la Unibet, asadar va invit sa o incercati.

Ponturi fotbal Olanda vs Suedia

Olanda se califica, cota 1.68 la Unibet

sursa foto: footyheadlines.com