Ponturi fotbal Olimpia Asuncion vs LDU Quito – Copa Libertadores

Ponturi fotbal Olimpia Asuncion vs LDU Quito

Ponturi fotbal Olimpia Asuncion vs LDU Quito este un duel din mansa retur a optimilor din Copa Libertadores, ce are fluierul de start programat in aceasta noapte, de la ora 03:30, urmand sa se desfasoare pe “Estadio Manuel Ferreira”.

◘ Olimpia Asuncion

Este favorita caselor de pariuri, asa cum era de asteptat. Aceasta dispune de un lot ceva mai puternic, principalul sau avantaj fiind terenul propriu, unde suporterii pot juca un rol important.

In actuala editie de Copa Libertadores, desi a adunat doar noua puncte, a castigat o grupa cu Godoy Cruz, Sporting Cristal si Universidad de Conception. In duelurile cu acestea a reusit doua victorii si trei remize, pierzand o data. In aceste meciuri a marcat de noua ori, primind sase goluri.

In tur, gazdele au pierdut cu 3-1 in deplasare, avand o misiune destul de grea in aceasta confruntare. Au un moral bun insa, venind dupa un succes obtinut in fata celor de la River Plate, intr-un meci de campionat.

◘ LDU Quito

Este una dintre fortele fotbalului din Ecuador, ce in aceasta disputa porneste cu sansa a doua la casele de pariuri. Va avea ce-i drept o misiune dificila, tinand cont de faptul ca va juca in deplasare, pe un teren pe care gazdele clacheaza destul de rar.

In aceasta editie de Copa Libertadores, ecuadorienii au picat intr-o grupa dificila, unde s-au descurcat bine. Au terminat pe locul secund, la egalitate de puncte cu Flamengo si Penarol. Au marcat nu mai putin de 12 goluri in cele sase partide disputate in grupe, primind opt.

Odata cu succesul din prima mansa a dublei cu Olimpia Asuncion, LDU Quito a ajuns la 15 reusite in Copa Libertadores. Are asadar o medie de peste doua goluri pe meci.

Pronostic

LDU Quito are un mare avantaj inaintea acestei dispute, castigand cu 3-1 in tur. Probabil va pierde in aceasta confruntare, insa pare greu de crezut ca o va face la o diferenta mare. Asadar, noi mizam pe faptul ca oaspetii vor obtine calificarea in sferturi. Ne bazam pe evolutiile bune din aceasta editie de Copa Libertadores, mai ales din punct de vedere ofensiv.

• Ponturi fotbal Olimpia Asuncion vs LDU Quito: LDU Quito se califica -> cota 1.44

sursa foto: espn.com