Ponturi fotbal Olympic FC vs Sunshine Coast – NPL Queensland

Ponturi fotbal Olympic FC vs Sunshine Coast - NPL Queensland

Ponturi fotbal Olympic FC vs Sunshine Coast: duminica, de la ora 11:00, in etapa a 21-a din NPL Queensland, se va disputa Olympic FC vs Sunshine Coast.

Sursa foto: flickr

Olympic FC

Favorita etapei, nu exista formatie in acest weekend, in fotbalul din ligile regionale din Australia care sa aiba o cota asa mica. Olympic FC nu are voie sa faca pasi gresiti, iar jocul pe care il presteaza o da castigatoare. In ultimele noua etape, aceasta a reusit sa obtina sapte victorii si alte doua rezultate de egalitate.

Mult mai important pentru o echipa precum Olympic FC este ca are, de departe, cel mai bun atac din liga. Pana in momentul de fata a dat 62 de goluri si cu toate acestea, ocupa abia locul al treilea. Cu 41 de puncte, intre ea si Peninsula, echipa de pe prima pozitie, sunt zece lungimi. Cu siguranta se poate micsora, avand in vedere ca are doua meciuri mai putine decat rivala ei.

Sunshine Coast

Foarte slaba, Sunshine Coast cred ca o sa doboare toate recordurile negative pana la finalul sezonului. Pe ultimul loc, aceasta a pierdut la pas ultimele noua meciuri jucate in campionat. In luna iunie, in doua mecuri, aceasta a evolut in doua partide. In aceste dueluri, nu a dat gol si a primit opt goluri. Sunt cifre pe care le regasesti in mai toate meciurile ei.

Sunshine Coast se afla pe ultimul loc, cu 4 puncte si cel mai probabil revine unde ii este locul. O singura victorie in cele 18 meciuri este mult prea putin daca vrea sa se salveze. Totusi, nu este echipa cu cele mai multe goluri incasate. Pana in acest moment are o medie de aproximativ trei goluri incasate in fiecare joc.

Asa cum am spus anterior, daca Olympic FC nu castiga, ori termina meciul cu 2-3 eliminati, ori e blat. E diferenta prea mare intre cele doua echipe, cu atat mai mult cand gazdele au cel mai bun atac. Cum cota pentru victoria gazdelor este una foarte mica, vreau sa cred ca o arate o difereta substantial. Mai mult decat atat, Olympic FC este echipa care a castigat toate cele 13 meciuri directe.

Ponturi fotbal Olympic FC vs Sunshine Coast: peste 4.5 goluri, cota 1.65 la Unibet