Ponturi fotbal Orlando City vs New York Red Bulls – MLS

Ponturi fotbal Orlando City vs New York Red Bulls - MLS

Ponturi fotbal Orlando City vs New York Red Bulls: luni, 22 iulie 2019, de la ora 02:30, pe “Orlando City Stadium”, se anunta un meci echilibrat. Orlando City primeste replica celor de la New York Red Bulls, intr-un duel din Major League Soccer.

Sursa foto: orlandocityfc

Orlando City

Punctul pe care l-a luat in etapa anterioara, cred ca o motiveaza si mai mult pe Orlando City. Plecata cu sansa a doua in disputa pe care a avut-o la Portland, aceasta nu s-a predat. A fost 1-1, la finalul unei partide in care Santiago Patino a dat singurul gol al echipei sale. Putea sa plece cu toate punctele, dar s-a luat un gol pe finalul partidei, in ultimele zece minute.

Echipa inca se prezinta acceptabil, in ciuda numeroaselor rezultate nefavroabile, se lupta pentru play-off. Ocupa locul al noualea in Conferinta de Est, cu 26 de puncte. Intre ea si Toronto FC, ultima care atinge acest obiectiv, sunt trei lungimi si are un meci in minus fata de rivala ei.

  • Echipa probabila: Rowe – Smith, John, Miller, Acosta – Kljestan, Rossel, Powers – Nani, Akindele, Mueller

New York Red Bulls

Deloc norocoasa in etapa anterioara, jucata cu putine zile in urma, NYRB trebuie sa-si faca repede un reset. Vine dupa un esec, 1-3, cu Toronto FC, o echipa destul de periculoasa. Astfel, new-yorkezii au ajuns la patru etape in care au castigat o singura data si nu e de loc stilul lor. De regula, echipa nu lua multe goluri, dar in acest interval a primit 11.

Cu toate acestea, echipa a profitat si de greselile concurentelor, astfel, se afla pe locul 5 in Conferinta de Est, cu 31 de puncte. Are patru lungimi avans fata de prima echipa aflata sub linia rosie, ceea ce, este clar motiv de ingrijorare. Oricare alt rezultat negativ, o pote duce mai aproape de locurile din afara play-off-ului.

  • Echipa probabila: Robles – Murillo, Long, Parker, Lawrence – Jr. Bezecourt – Muyl, Gamarra, Rzatkowski – White

In 2019 s-au intalnit deja, Orlando City a castigat cu 1-0 la New York. Este un punct de plecare, pentru ca trei din ultimele lor cinci dueluri directe s-au terminat cu scorul de 1-0. In acest context, probabil ca oaspetii se multumesc sa plece si cu un punct, cu atat mai mult cand joaca-n deplasare. Mergand pe acest fir, cred ca nu se vor inscrie mai mult de trei goluri.

Ponturi fotbal Orlando City vs New York Red Bulls: sub 3.5 goluri, cota 1.46 la Unibet