Ponturi fotbal Osters vs Brommapojkarna – Superettan

Osters vs Brommapojkarna. Sambata 15 Iunie, de la ora 17:00, Myresjohus Arena va gazdui partida din cadrul rundei a 13-a a ligii a 2-a din Suedia.

  • Gazdele au cea mai slaba ofensiva a campionatului

OSTERS

Cei de la Osters ocupa pozitia a 15-a a clasamentului din Superettan. Echipa a acumulat doar 9 puncte in 11 etape si a reusit o singura victorie pana acum. Gazdele nu traverseaza o perioada foarte buna, iar moralul jucatorilor e cu siguranta afectat. Acum 3 runde, Osters a fost invinsa la limita de catre Mjallby, scor 0-1. Mai apoi, pentru gazde a urmat o remiza in deplasarea de la Trelleborgs, scor 1-1. Etapa precedenta a adus un nou rezultat de egalitate in contul celor de la Osters, dupa un 2-2 pe teren propriu cu Brage. Asa cum aminteam mai sus, gazdele stau foarte prost in compartimentul ofensiv. Echipa a reusit sa marcheze de 8 ori in 11 partide, avand sub un gol / meci.

  • Se intalnesc cele mai slabe echipe ale campionatului

BROMMAPOJKARNA

Nici oaspetii nu reusesc sa impresioneze mai mult, avand chiar un punct sub adversarii de astazi. Acestia au reusit totusi sa adune 2 victorii, insa la capitolul infrangeri stau cel mai rau, nu mai putin de 8. Brommapojkarna si-a inceput luna exact cum a terminat-o pe precedenta, cu stangul. Acum 2 runde, oaspetii au pierdut pe teren propriu cu Trelleborgs, scor 2-3. Etapa precedenta, Brommapojkarna a remizat tot in fata suporterilor, 1-1 cu cei de la Mjallby.

E foarte dificil de prezis o invingatoare intr-o astfel de partida. Ambele isi doresc o victorie pentru a parasi subsolul clasamentului, insa trebuie sa si fie in stare sa o obtina. Vorbim de ofensive modeste, mai ales din partea gazdelor. Nu ma astept la vreo partida spectaculoasa, chiar daca aceste au nevoie de toate cele 3 puncte. Recomandarea mea in aceasta dupa-amiaza este un pronostic de “under” la goluri, care sper sa dea roade.

Ponturi fotbal Osters vs Brommapojkarna

sub 2.5 goluri, cota 1.79 la Unibet

sursa foto: ostersif.se