Ponturi fotbal Oulu vs KTP – Ykkonen

Joi 20.06.2019, cu incepere de la ora 18:30, va avea loc duelul Oulu vs KTP, din cadrul etapei a 10-a a ligii secunde din Finlanda.

Gazdele se afla pe o panta ascendenta

Oulu

Oulu se claseaza pe pozitia a 3-a in Ykkonen. Acestia au 15 puncte acumulate in 9 runde, iar echipa e la 4 puncte distanta de locul de play-off. Tinand cont de faptul ca au un meci in minus, gazdele trebuie sa profite astazi si sa forteze in ofensiva. In ultimele 3 etape, Oulu a reusit sa evite infrangerea. Acestia au remizat alb pe teren propriu, in fata celor de al myPa si Jaro, la inceputul lunii. Etapa precedenta, Oulu a invins-o fara drept de apel pe Ekenas in deplasare, cu scorul de 3-0.

Gazdele au cea mai sigura defensiva a campionatului. Acestia au incasat doar 2 goluri, in 9 etape.

Oaspetii vin dupa doua infrangeri consecutive

KTP

De partea cealalta, KTP e departe de primele 2 locuri, de promovare. Acestia se regasesc pe pozitia a 11-a a clasamentului, cu 11 puncte adunate in 9 runde. Acum 2 etape, oaspetii au fost invinsi pe teren propriu de catre TPS Turku, cu un 0-3 neverosimil. Mai apoi, KTP a suferit inca un esec, 1-0 in deplasarea de la TPV. Aceasta a fost a 4-a infrangere a echipei in acest sezon, aproape jumatate din dueluri.

Pe terenul celor de la Oulu, oaspetii au un bilant negativ. Acestia au pierdut ultimele 3 deplasari aici si nu au reusit niciodata sa se impuna.

In aceasta seara inclin balanta spre cei de la Oulu. Acestia au 3 partide consecutive fara infrangere, iar moralul jucatorilor e unul bun. De asemenea, defensiva foarte bine organizata a lor este un mare plus. De partea cealalta, KTP are 2 esecuri consecutive si nu e exclus sa vina si al 3-lea. Tinand cont si de faptul ca nu ii ajuta statistica pe cei de la KTP, mizez pe o victorie a gazdelor, la o cota de 1.57.

Ponturi fotbal Oulu vs KTP

Oulu castiga, cota 1.57 la Betano

sursa foto: soumifutis.com