Ponturi fotbal Palmeiras vs Avai – Brazilia Serie A

Ponturi fotbal Palmeiras vs Avai

Ponturi fotbal Palmeiras vs Avai este o partida din cadrul campionatului Braziliei, ce conteaza pentru etapa a noua, urmand sa se joace in aceasta noapte, de la ora 02:00, pe “Allianz Parque”.

◘ Palmeiras

Este campioana en-titre a Braziliei si una dintre cele mai puternice formatii din America de Sud. Evident, in aceasta confruntare este vazuta ca favorita certa de agentiile de pariuri, mai ales ca este avantajata de faptul ca joaca acasa, in compania propriilor suporteri. In aceasta editie de campionat nu a inceput deloc rau, fiind pe locul secund, la un punct de liderul Santos, care are insa cu doua meciuri in plus. In cele sapte partide de pana acum a reusit sase victorii, remizand o data. In acestea a punctat de 15 ori, primind doar doua goluri. De mentionat faptul ca se afla intr-o forma foarte buna, venind dupa o serie de noua victorii la rand.

◘ Avai

Este mult sub nivelul adversarei sale, atat ca valoare, cat si ca experienta, astfel ca porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, urmand sa aiba o misiune foarte grea, tinand cont si de faptul ca joaca in deplasare. In acest sezon are un parcurs foarte slab, fiind ultima in clasament. A acumulat doar patru puncte in cele opt etape, fiind fara victorie, remizand de patru ori. Dispune de un golaveraj negativ, marcand de patru ori, primind noua goluri. In deplasarile facute pe terenul lui Palmeiras este fara victorie, pierzand in ultimele sase ocazii. In cinci dintre aceste partide a primit minim doua goluri, incasand in total nu mai putin de 17.

Diferenta de valoare dintre cele doua este evidenta, Palmeiras fiind echipa mai buna. Ne asteptam ca in aceasta confruntare sa isi confirme statutul de favorita si sa se impuna lejer.

• Ponturi fotbal Palmeiras vs Avai: 1 si peste 1,5 goluri -> cota 1.47

sursa foto: zimbio.com