Ponturi fotbal Panama vs SUA – Gold Cup

Ponturi fotbal Panama vs SUA

Ponturi fotbal Panama vs SUA: joi seara, 27 iunie 2019, de la ora 03:30, pe “Children’s Mercy Park”, se disputa Panama vs SUA, meciul facand parte din Grupa D, din cadrul Gold Cup.

Panama

Cu un joc modest, dar bun in fata unor nationale accesibile, Panama este pe locul al doilea. Are 6 puncte, ceea ce inseamna ca este deja calificata in fazele superioare ale Gold Cup. Singura necunoscuta a Grupei D este cea a echipelor care vor incheia pe locurile 1 si 2. Urmeaza meciul decisiv, in care invingatoarea castiga grupa.

Totodata, Panama are daca vrea sa termine in fruntea grupei are nevoie de victorie. Un rezultat de egalitate este insuficient, dat fiind golaverajul mai slab pe care il are, 6-2. A inceput bine acest turneu, cu un succes in fata lui Trinidad Tobago, scorul acelui duel fiind 2-0. Ulterior, in urma cu doar cateva zile, a dispus cu 4-2 de Guyana. Ambele goluri pe care ea le-a primit la Gold Cup 2019 au venit in urma a doua penalty-uri.

  • Echipa probabila: Mejia – Murillo, R. Torres, Cummings, Davis – Barcenas, Escobar, Cooper, Quintero – Arroyo, G. Torres

Statele Unite ale Americii

Americanii merg la fel de bine cum merge si nationala de fotbal feminin, la Cupa Mondiala din Franta. Sunt pe primul loc in Grupa D, cu zece goluri inscrise si nici macar unul incasat. In aceste conditii, avand maximum de puncte dupa primele doua intalniri, egalul o duce in fazele superioare. Este de ajuns sa nu piarda si ramane in fruntea clasamentului.

Nu a avut rival, asa ca este de asteptat sa vedem un joc mult mai sigur pe el. As lua in considerare un succes al americanilor, pentru ca joaca acasa si au un lot mai bun. Ei sunt si favoriti la casele de pariuri, 1.46 este cota pentru un eventual succes al lor.

  • Echipa probabila: Steffen – Lima, Zimmerman, Long, Lovitz – Boyd, Roldan, Trapp, Pulisic, Arriola – Zardes

Asa cum foarte bine am mentionat si anterior, Statele Unite ale Americii este nationala mai buna. Cred ca si daca or sa fie jucatori menajati, sunt sanse sa vedem un joc mult mai hotarat al lor si implict un nou succes. SUA are amintiri placute in fata Panama, este echipa pe care in ultimele doua dispute directe a invins-o la zero. Una dintre aceste partide s-a jucat in luna ianuarie, cand Statele Unite a castigat cu 3-0.

Ponturi fotbal Panama vs SUA: oaspetii castiga, cota 1.46 la Unibet