Ponturi fotbal Panama vs Trinidad Tobago – Gold Cup

Ponturi fotbal Panama vs Trinidad Tobago

Ponturi fotbal Panama vs Trinidad Tobago: miercuri, 19 iunie 2019, de la ora 02:30, pe “Allianz Field” din Minnesota, Panama urmeaza sa o intalneasca pe Trinidad Tobago. Sunt echipe care fac parte din cadrul Grupei D, a Gold Cup.

Sursa foto: thesilvertimes

Panama

O nationala modesta din toate punctele de vedere, Panama revine la Gold Cup dupa o perioada slaba. In ultimul an si jumatate a reusit sa castige un singur meci si acela intr-o partida amicala. In luna mai a anului trecut, aceasta a reusit sa castige cu 1-0, tot intr-un amical in fata celor de la Trinidad Tobago. Totodata, de atunci si pana in prezent au avut loc o multime de dueluri.

In cele 15 meciuri care au mai trecut de la ultimul succes si pana in prezent, Panama a reusit patru remize si 11 infrangeri. Mai mult decat atat, inaintea Gold Cup 2019, aceasta a jucat trei meciuri de pregatire, infruntari in care nu a reusit sa inscrie. A facut 0-0 cu Basque Country, iar apoi a pierdut cu 0-3 in fata nationalelor Columbiei si Uruguay.

  • Echipa probabila: Mejia – Murillo, Torres, Cummings, Escobar, Galvan – Arroyo, Pimentel, Cooper, Quintero – Blackburn

Trinidad Tobago

Parcurs asemanator pentru Tinidad Tobago in ultimele meciuri de pregatire. In ultimele cinci jocuri, toate amicale, nu a reusit sa inscrie. A pierdut in patru randuri, iar un alt meci, contra Japoniei, a fost incheiat 0-0. In realitate, a fost un meci cu echipa a treia a Japoniei, deci rezultatul nu este considerat unul pozitiv.

Pe de alta parte, ultimul joc oficial castigat de aceasta a venit in urma cu un an si jumatate. A fost atunci un meci din cadrul calificarilor pentru Cupa Mondiala. Se termina 2-1,acasa, contra nationalei similare a Statelor Unite ale Americii.

  • Echipa probabila: Foncette – Williams, Cyrus, Gonzales, Jones – George, Paul, Hyland – Lewis, Garcia, Molino

Perioada slaba pe care cele doua nationale o traverseaza, este clar ca nu este una demoment. Totusi, Panama a mai castigat in fata lui Tinidad, are victorii la zero in ultimele doua intalniri. Pare echipa care stie cum sa puna probleme cand se dueleaza, drept pentru care cred ca daca se vor inscrie goluri, aecsta sau acestea sa apartina jucatorilor nationalei Panama.

Ponturi fotbal Panama vs Trinidad Tobago: gazdele castiga o repriza, cota 1.55 la Betano