Ponturi fotbal Pandurii Tg Jiu vs Farul Constanta – Liga 2

Ponturi fotbal Pandurii Tg Jiu vs Farul Constanta – Liga a 2-a
Ponturi fotbal Pandurii Tg Jiu vs Farul Constanta – sursa foto: facebook Farul

Ponturi fotbal Pandurii Tg Jiu vs Farul Constanta – Liga a 2-a

Miercuri, are loc o partida din runda cu numarul 7 din Liga a 2-a, iar in aceasta confruntare Pandurii intalneste Farul. Jocul este programat sa aiba loc de la ora 15:00.

Pandurii Tg. Jiu

Este in continuare cea mai slaba echipa din Liga a 2-a. Pandurii Tg Jiu ocupa locul 21, cu 3 puncte si are acelasi numar de puncte cu Aerostar Bacau. Insa, defensiva ei lasa mult de dorit, in timpul acesta a primit deja 21 de goluri. Nici atacul nu impresioneaza, gorjenii marcand in cinci randuri. Doua dintre aceste goluri au venit in victoria cu 2-1 in disputa cu CSM Resita.

Acelasi scor dar in favoarea Ripensiei Timisoara s-a inregistrat in runda anterioara, arunci cand a primit vzita banaenilor. Remacle a deschis scorul  pentru gorjeni, dar au luat golul infrangerii in penultimul minut al timpului regular. In consecinta, din nou a pierdut, pentru a saptea oara in cele opt etape disputate.

Farul Constanta

Evolutia Farului a fost una ceva mai buna in runda anterioara, atunci cand a pus in dreapta ei cea de-a patra victorie stagionala. Tot pe teren strain a evoluat, dar la Chiajna, cu Concordia. Confruntarea a fost castigata cu 2-1, ambele goluri ale jucatorilor de la malul marii au fost inscrise in cea de-a doua  repriza.

Dupa opt meciuri disputate, Farul ocupa locul 10, cu 13 puncte. Sunt alte trei echipe la egalitate cu ea cand vine vorba despre numarul de puncte, dar are golaverajul cel mai slab dintre toate. De asemenea, trei din cele patru victorii obtinute de Farul au venit cu ea in postura echipei vizitatoare.

Jocul constantenilor pe teren strain este unul foarte bun si acum intalnesc echipa de pe ultimul loc. Apararea timida de care gorjenii au parte ii tradeaza si este de asteptat sa vedem un joc care inclina in favoarea echipei vizitatoare.

Ponturi fotbal Pandurii Tg. Jiu vs Farul Constanta: victorie Farul, cota 1.59 la Betano