Ponturi fotbal Pandurii vs Dunarea Calarasi – Liga 2

Ponturi fotbal Pandurii vs Dunarea Calarasi – Liga 2
Ponturi fotbal Pandurii vs Dunarea Calarasi – Liga 2

Ponturi fotbal Pandurii vs Dunarea Calarasi – Liga 2

Sambata, ora 11:00, Pandurii Targu Jiu urmeaza sa o intalneasca pe Dunarea Calarasi, in cadrul etapei cu numarul 11 din Liga.

Pandurii Tg. Jiu

Victoria din meciul cu CSM Resita s-a dovedit un simplu foc de paie. Echipa gorjeana a intrat din nou pe o panta descendenta si asta dupa infrangerile cu Ripensia Timisoara (1-2) si Farul Constanta (0-1). Evolutia echipei a fost una timida si asta in conditiile in care va evolua pentru a trei oara consecutiv pe terenul propriu.

Inca de la inceputul sezonului a fost plasata printre cele mai slabe formatii ale Ligii a 2-a. Pandurii Tg. Jiu este pe ultimul loc, cu 3 puncte, la doar o lungime in spatele echipei din fata ei. In eventualitatea unui succes nu poate urca mai mult de o pozitie, in fata ei fiind Aerostar Bacau, una dintre proaspat promovate.

Dunarea Calarasi

Dunarea Calarasi este una dintre echipele care joaca un fotbal superior si care, la finalul etapei anterioare a castigat. 1-0 a fost scorul echipei antrenate de Cristi Pustai in fata formatiei bucurestene Metaloglobus. Acela a fost al cincilea succes stagional si o aduce pe loc de play-off.

Formatia calaraseana abordeaza etapa a 11-a din Liga din pozitia ocupantei locului 5, cu 17 puncte. Este foarte adeverat ca acelasi numar de puncte il au si echipele Farul Constanta & Universitatea Cluj, golaverajul le desparte.

Orice s-ar spune, Pandurii este cea mai slaba echipa din Liga a 2-a si evolutia ei nu indica ceva de bine. Pe de ala parte, Dunarea vine dupa o victorie, stie sa se prezinte la un nivel ridicat in fata modestelor formatii. Dincolo de aspectul acesta, gorjenii au cedat mereu in confruntarile cu echipele aflate pe loc de play-off.

Ponturi fotbal Pandurii vs Dunarea Calarasi: victorie Dunarea, cota 1.47 la Unibet