Ponturi fotbal Partick Thistle vs Clyde – Cupa Ligii Scotiei

Miercuri 24.07.2019, de la ora 21:45, se va desfasura partida Partick Thistle vs Clyde, din cadrul grupelor Cupei Ligii Scotiei.

  • Gazdele se afla la sefia acestei grupe

PARTICK THISTLE

Gazdele ocupa prima pozitie a clasamentului grupei F, cu 7 puncte acumulate in 3 runde. In prima partida, Partick Thistle s-a impus cu scorul de 1-0 in fata celor de la Aidrieonians, dupa autogolul lui S. Crighton. Mai apoi, gazdele de astazi s-au impus cu scorul de 2-1 in fata celor de la Queen`s Park. Golurile echipei au fost marcate de K. Miller (minutul 6) si T. Robson (minutul 36). Etapa precedenta, Partick Thistle a remizat cu Hamilton in timpul regulamentar, scor 2-2. La loviturile de departajare, gazdele insa au pierdut la limita, cu scorul de 5-6.

  • Clyde nu a reusit inca sa adune vreun punct

CLYDE

De partea cealalta, Clyde este codasa acestei grupe. Oaspetii au 0 puncte adunate dupa 2 runde si un golaveraj negativ, de 3-6. Oaspetii au avut o evolutie modesta in prima partida cu Hamilton, pierzand cu scorul de 1-3. Acestia au reusit sa marcheze la 0-2 prin K. Syvertsen, insa totul a fost in zadar, pentru ca Hamilton a mai marcat odata in minutul 77. In runda secunda, echipa a clacat din nou in defensiva, iar in minutul 59, Aidrieonians conducea deja cu scorul de 0-3. Clyde s-a trezit iarasi prea tarziu si a marcat de 2 ori, in minutele 75 si 85. Oaspetii se impuneau pentru ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Martie 2009.

Precedenta partida directa dintre cele doua s-a consumat in Iulie 2012, in Challenge Cup. Atunci, Partick Thistle reusea sa se impuna cu scorul de 1-0, in deplasare. Gazdele evolueaza intr-un esalon superior, fapt pentru care sunt favoriti certi la pariuri. De altfel, ma astept ca Partick sa forteze o noua victorie, tinand cont de faptul ca Hamilton si Airdrieonians le ameninta fotoliul de lider. In concluzie, recomandarea mea este pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.40 oferita de Unibet.

Ponturi fotbal Partick Thistle vs Clyde

1 solist, cota 1.40 la Unibet

sursa foto: clydefc.co.uk