Ponturi fotbal – Partizan Belgrad – Rad – Super Liga – 19.09.2018

Miercuri seara, de la ora 18:00, pe “Stadion Partizana” avem Partizan – Rad, duel ramas restant din etapa cu numarul 5 din Super Liga.

Partizan Belgrad are acum ocazia de a se apropia de lider, diferenta dintre locul al treilea ocupat de ea si prima clasata este de cinci lungimi, in conditiile in care ambele au un meci mai putin decat o parte dintre echipele din Super Liga. “Alb-negrii” sunt intr-o forma buna, au reusit in ultimele sase etape sa stea departe de esec, obtinand cinci victorii si un rezultat de egalitate. IN etapa trecuta, Partizan a facut un meci bun pe terenul celor de la Proleter, desi s-a impus cu 1-0, scorul s-a deschis inca din prima repriza, iar adversarul n-a ajuns nici macar o singura data in pozitia de a inscrie sau a suta periculos. A fost al patrulea succes la rand si al treilea cu acelasi scor.

Rad ne aduce un castig enorm daca se va impune, cota acesteia la agentia Unibet este de 16.00, dar trebuie sa spunem ca sansele sunt foarte mici, dat fiind faptul ca pana acum n-a reusit sa se bucure de un succes asupra ei. Daca are ceva in comun cu formatia pe care urmeaza sa o intalneasca, este rezultatul si deznodamantul meciului din etapa trecuta, Rad a reusit sa se impuna cu 1-0 in fata celor de la Dinamo Vranje, disputa care a avut loc tot pe teren strain. Ocupanta locului 7, cu zece puncte, sase dintre acestea au venit cu ea jucand in rolul echipei oaspete. Din patru deplasari, a bifat doua victorii si tot atatea infrangeri.

In conditiile in care ambele echipe sunt cu moralul ridicat, astept sa revedem un meci pe cinste, cum a fost cel de la inceputul lunii martie, cand Partizan s-a impus cu 3-1, in returul campionatului. La fel de bine, astept ca numarul de goluri sa fie de cel putin trei, dat fiind faptul ca Rad ramana o echipa mica, dar capabila sa inscrie dintr-o faza fixa, avand jucatori inalti.