Ponturi fotbal Pascoe Vale vs Avondale FC – NPL Victoria

Ponturi fotbal Pascoe Vale vs Avondale FC - NPL Victoria

Ponturi fotbal Pascoe Vale vs Avondale FC: vineri, 21 iunie, de la ora 13:15, in runda a 18-a din NPL Victoria, Pascoe Vale joaca impotriva celor de la Avondale FC.

Pascoe Vale

Dramatica situatia pe care o traverseaza Pascoe Vale a fost de bun augur pentru cei care au urmarit pronosticurile noastre din etapa trecuta. Am oferit atunci o cota castigatoare, in valoare de 1.62. Am mizat pe inca un esec al echipei, de data aceasta in deplasare, la Port Melbourne-Sharks. A fost al patrulea meci la rand pe care il pierde si eja presiunea este la ea acasa.

Pascoe Vale este pe locul 12, primul care retrogradeaza, cu doua puncte mai putine decat echipa din fata ei. In urma meciurilor mai putin reusite, e normal sa aiba un golaveraj negativ, asa cum este acum, -15. Pe de alta parte, situatia pare sa fie ceva mai blanda cand joaca pe teren propriu, este locul unde a strans zece din totalul de 14 puncte.

Avondale FC

Etapa trecuta din NPL Victoria a fost una de bun augur pentru urmaritorii site-ului nostru. Si pentru meciul sustinut de Avondale FC, am oferit un pronostic castigator, in cota de 1.73. Am mizat pe un succes al acesteia, desi evolua in deplasare, pe terenul lui South Melbourne. Totul a iesit cu bine, Avondale FC castigand la scor de neprezentare, 3-0.

Lider in campionat, are 40 de puncte, cinci mai putine decat Bentleigh, principala ei urmaritoare. Ramane acolo indiferent de ce se intampla in partida de vineri, cu toate ca tot ea este favorita. Este echipa cu cele mai bune cifre in deplasare. Avondale FC in aceasta postura nu a cunoscut esecul, are patru victorii si trei rezultate de egalitate.

Exista o oarecare diferenta notabila intre jocul prestat de cele doua echipe, evident, in favoarea oaspetilor. Avondale FC este echipa care si in tur s-a impus, atunci cu 3-1. Astfel, este de asteptat sa asistam la un succes al oaspetilor, cu toate ca, astept ca Pascoe Vale sa inscrie si ea. Cred lucrul acesta pentru ca pe teren propriu a dat o replica buna, indiferent de numele echipei pe care a intalnit-o. Un singur joc s-a terminat cu Pascoe Vale in rol de gazda si fara sa inscrie.

Ponturi fotbal Pascoe Vale vs Avondale FC: oaspetii castiga, cota 1.42 la Betano