Ponturi fotbal Peninsula vs Olympic FC – NPL Queensland

Ponturi fotbal Peninsula vs Olympic FC - NPL Queensland

Ponturi fotbal Peninsula vs Olympic FC: sambata, 29 iunie, de la ora 10:00, in runda a 22-a din NPL Queensland, Peninsula o intalneste pe Olympic FC.

Sursa foto: neoskosmos.com

Peninsula

Este cea mai bine clasata echipa din aceasta liga, cu 51 de puncte, patru mai multe decat echipa de pe locul secund. Are si un meci in plus, dar poate sa pastreze diferenta aceasta, cel putin pentru moment. S-au pierdut puncte importante in ultimele etape, Peninsula suferind doua infrangeri in precedentele trei intalniri.

In etapa trecuta, dupa un joc foarte slab, a pierdut cu 0-4 in fata celor de la Gold Coast Knights. A fost a saptea partida consecutiva in care primeste cel putin un gol si a patra in care a luat cel putin doua. De altfel, pare sa fie un lider in plina suferinta, nu are nici cel mai bun atac, dar nici cea mai buna defensiva.

Olympic FC

Sta bine si ea in clasament, in cazul unui eventual esec nu pica mai mult de un loc. Are 44 de puncte, cu doua mai multe decat Gold Coast Knights, echipa de pe locul al patrulea. Totusi, este intr-o forma buna, a reusit in ultimele zece etape sa evite esecul. In tot acest timp a bifat opt victorii si alte doua rezultate de egalitate, in toate a dat cel putin un gol.

In etapa trecuta, a bifat cea de-a saptea etapa la rand in care inscrie cel putin trei goluri. A fost un meci jucat pe terenul propriu si unde s-a impus in fata lui Sunshine Coast, cu scorul de 4-0. Ea este echipa cu cel mai mare numar de goluri inscrise, 66.  In deplasare a inscris 31 dintre ele, tot atatea cate a mai inscris o echipa, ele fiind cele mai bune marcatoare.

Nivelul celor doua echipe pare sa fie unul opus, daca Peninsula este lider, jocul este in scadere. Nu acelasi lucru putem sa-l spunem si despre Olympic FC, formatie care vine dupa zece runde consecutive fara esec. Totusi, in tur, liderul campionatului a castigat cu 5-1, bifand a treia victorie consecutiva in disputele directe. Drept urmare, cum sunt echipe care dau goluri, un pronostic spre aceasta directie pare sa fie cel mai bun. Speram sa fie si cel inspirat.

Ponturi fotbal Peninsula vs Olympic FC: peste 3.5 goluri, cota 1.80 la NetBet