Ponturi fotbal – Peru – Danemarca – Campionatul Mondial – Grupa C – 16.06.2018

Ponturi fotbal - Peru - Danemarca - Campionatul Mondial - Grupa C - 16.06.2018

Ponturi fotbal – Peru – Danemarca – Campionatul Mondial – Grupa C – 16.06.2018

 

In aceasta seara la ora 19:00 pe stadionul “Mordovia Arena” din Saransk are loc partida Peru – Danemarca.

Peru:

  • Peru a reusit sa obtina o calificare istorica la Campionatul Mondial dupa 36 de ani de absenta, acest lucru sa intamplat dupa ce au treminat pe locul 5 in grupa de calificare din America de Sud si a reusit sa treaca de Noua Zeelanda in meciul de baraj.
  • Aceasta performanta se datoreaza selectionerului Ricardo Gareca, acesta schimband componenta lotului aducand tineri de perspectiva si implementand un nou stil de joc apreciat de catre fanii nationalei.
  • “Incasii” pot face o figura frumoasa la Campionatul Mondial fiind foarte increzatori dupa ce au obtinut aceasta calificare istorica.
  • Marea veste pentru Peru este ca atacantul Paulo Guerrero poate evolua la acest Campionat Mondial, suspendarea acestuia fiind anulata.

Echipa probabila: Gallese – Trauco, Ramos, Rodriguez, Advincula – Tapia, Yotun – Flores, Cueva, Carrillo – Guerrero

Danemarca:

  • Sa calificat de pe pozitia a 2-a din Grupa E din care mai faceau parte Romania si Polonia, iar a pentru a avea locul asigurat la Campionatul Mondial a fost nevoita sa castige meciul de baraj in fata Irlandei.
  • Selectionerul Age Hareide a reusit sa formeze o nationala echilibrata in jurul lui Christian Eriksen, iar asta sa vazut in meciurile pe care Danemarca le-a castigat fara probleme in fata Poloniei (4-0) si Irlandei (5-1).
  • Danemarca este neinvisa in ultimele 9 partide disputate in acesta competitie.

Echipa probabila: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Larsen – Delaney, Kvist – Poulsen, Eriksen, Sisto – Jorgensen

Concluzie:

  • Meci deloc usor pentru Danemarca in aceasta seara , Peru este o echipa exploziva si cu siguranta va face o partida buna in aceasta seara.