Ponturi fotbal – Plymouth – Gillingham FC – League One – 23.10.3018

Un joc al echipelor care pana acum dezamagesc are loc de la 21:45, se va disputa Plymouth – Gillingham FC, un meci din cadrul League One.

Plymouth, o echipa care inaintea acestui sezon a suferit serioase schimbari si daca in editia trecuta de campionat se punea problema sa atinga play-off-ul, pentru moment are mari probleme sa iasa din sfera locurilor retrogradabile. Un nou test in care a dezamagit a fost cel din etapa de la finalul saptamanii anterioare. A primit vizita modestei Burton, iar lucrul asta nu a contat, desi a inscris de doua ori, a pierdut cu 2-3, drept pentru care ramane pe ultimul loc.

Gillingham FC nu este nici ea o echipa care isi merite locul 18 pe care acum se afla si cred ca cele 12 puncte pe care le-a reusit, sunt atat de putine pentru o echipa pe care am urmarit-o de foarte aproape si are potential. A facut, poate, cel mai frumos meci al etapei trecute, 3-3 a fost scorul meciului jucat contra lui Doncaster. Golurile primite sunt o problema cu care se confrunta in mod real. Nu dateaza de acum, dar pare ca nu gaseste rezolvare, astfel are una dintre cele mai slabe aparari, cu 25 de goluri.

Plymouth – Gillingham FC este de departe meciul cel mai tare al sezonului, dar cum ambele sunt echipe care se confrunta cu probleme mari in defensiva, pot profita una de slabiciunile alteia si, astfel, sa vedem minim trei goluri.