Ponturi fotbal Politehnica Timisoara vs CS Mioveni – Liga 2

Ponturi fotbal Politehnica Timisoara vs CS Mioveni

Ponturi fotbal Politehnica Timisoara vs CS Mioveni: sambata, 3 august, de la ora 11:00, Politehnica Timisoara intalneste CS Mioveni. Intalnirea se disputa in runda inaugurala a sezonului 2019/2020 de Liga a 2-a.

sursa foto: tion.ro

Politehnica Timisoara

Fara un suport financiar din partea Primariei Timisoara, ASU o va duce greu in aceasta editie de campionat. S-a vazut asta si in meciurile de pregatire, cand a intampinat dificultati din partea unor colege de campionat. In chiar ultimul amical inainte de debutul sezonului a pierdut cu 1-3, in fata Ripensiei, cealalta echipa din oras.

In ciuda clasarii pe locul al zecelea, la sfarsitul campionatului trecut, Politehnica a inceput sa castige puncte in partea a doua a campionatului. Totodata, banatenii au avut atunci probleme destul de mari in plan ofensiv. Execptand echipele care au retrogradat, timisorenii au avut cele mai putine goluri inscrise, respectiv 39.

CS Mioveni

Jucatorii Mioveniului au disputat in vara aceasta o serie de meciuri de pregatire, o parte dintre ele in fata colegelor din Liga a 2-a. Elevii lui Marius Stoica au avut si dueluri contra unor echipe cu nume, respectiv FCSB si Hapoel Haifa. In fiecare dintre aceste meciuri, desi au fost in efectiv complet, argesenii au pierdut fara sa inscrie. Aceasta a fost principala problema in amicalele cu echipele rasarite.

Cu toate acestea, in aceleasi conditii, in editia trecuta de campionat a incheiat cu patru victorii. Acele rezultate au dus CS Mioveni pana pe locul 7 la finalul sezonului. Tot ea a fost una dintre putinele echipe care au inscris peste 60 de goluri si nu au terminat pe podium. 18 dintre cele 63 de goluri inscrise in editia anterioara au venit in acele patru ultime etape.

In ultimele doua editii de campionat, meciurile directe s-au lasat cu trei de 1-0 in favoarea echipei gazda si a unei remize timide. Cum de fiecare data s-au dat putine goluri, pare ca isi cunosc foarte bine punctele forte. Politehnica debuteza in fata propriilor suporteri, acolo, unde, si cu pretul unui joc mai slab, e important sa nu piarda. Este si unul dintre motivele pentru care ma astept sa nu vedem mai mult de doua modificari de scor.

Ponturi fotbal Politehnica Timisoara vs CS Mioveni: sub 2.5 goluri 1.82 la Unibet