Ponturi fotbal – Polonia – Mexic – AMICAL INTERNATIONAL

Ponturi fotbal – Polonia – Mexic – AMICAL INTERNATIONAL

sursa foto: polskatimes.pl

In aceasta seara de la ora 21:45, Polonia va infrunta pe Mexic, intr-un meci amical ce se anunta foarte interesant.

Info Polonia:

  • Prin aceste meciuri amicale Polonia incepe sa se pregateasca de un nou turneu final, acolo unde a ajuns fara probleme, dupa ce s-a calificat din grupa din care a facut parte si Romania, Danemarca sau Muntenegru.
  • Robert Lewandowski&Co au reusit sa ajunga la un Campionat Mondial dupa 12 ani de absenta, o performanta cu adevarat impresionata.

Unibet ofera tuturor jucatorilor noi 250 RON fara risc sa plaseze primul pariu sau primul bilet. Ce inseamna asta? Plasati ce pariu sau bilet doriti, iar daca este castigator puteti retrage banii fara rulaj necesar. Daca este pierdut, primiti suma pariata inapoi, in limita a 250 RON - CLICK AICI pentru 250 RON fara risc

Info Mexic:

  • Trupa “azteca” este si ea calificata la Campionatul Mondial din Rusia si putem spune ca este obisnuita deja cu atmosfera de acolo, aceastia au participat la Cupa Confederatiilor, fiind eliminati in semifinale.
  • In urma cu cateva zile Mexic a facut spectacol intr-un amical disputat in fata Belgiei in Bruxelles, cand a remizat 3-3.

Concluzii:

  • Polonia este o echipa redutabila pe teren propriu, acolo unde nu au mai pierdut de un an si cinci luni. Avand in vedere faptul ca este totusi un meci de pregatire ne putem la un meci spectaculos cu foarte multe faze de poarta.
  • Ponturi fotbal:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here