Ponturi fotbal – Polonia – Senegal – Campionatul Mondial – Grupa H – 19.06.2018

Ponturi fotbal – Polonia – Senegal – Campionatul Mondial – Grupa H – 19.06.2018

 

Incepand cu ora 18:00, va avea loc duelul Polonia – Senegal, din cadrul primei runde a grupelor Campionatului Mondial.

Polonia

  • Polonia a avut parte de o campanie de calificare foarte buna. Acestia au reusit sa incheie pe prima pozitie intr-o grupa din care au mai facut parte Danemarca, Muntenegru, Armenia, Kazakhstan si Romania.
  • Nationala condusa din atac de catre vedeta Lewandowski, a reusit sa obtina 25 de puncte dupa 10 etape, cu 5 mai multe decat ocupanta locului secund, Danemarca, care a reusit si ea sa obtina un loc la Campionatul Mondial.
  • Polonezii au disputat o serie de meciuri amicale dupa incheierea calfiicarilor, avand parte de evolutii alternante, acestia au pierdut la limita cu Mexic si Nigeria, au remizat in duelurile cu Uruguay si Chile si au izbutit cate un succes in fata Coreei de Sud si Lituaniei.

Echipa probabila:Szczesny – Rybus, Pazdan, Bednarek, Piszczek – Krychowiak, Linetty – Grosicki, Zielinski, Blaszczykowski – Lewandowski

Senegal

  • Snegal si-a castigat locul la turneul final din Rusia, fara prea mari emotii. Acestia au incheiat pe prima pozitie intr-o grupa de calificare cu Burkina Faso, Capul Verde si Africa de Sud.
  • Senegalezii au reusit sa obtina 14 puncte in 6etape, cu 5mai multe decat ocupanta locului 2, Burkina Faso. P. Tau a fost golgheterul nationalei sale in campania de calificare, cu 2 goluri inscrise in 6 etape.
  • Acestia au disputat o multime de meciuri amicale, ei au inregistrat o singura infrangere la limita cu Croatia, au remizat cu Uzbekistan, Bosnia & Herzegovina si Luxemburg, iar pe Coreea de Sud au invins-o fara emotii, cu scorul de 2-0.

Echipa probabila: N`Diaye – Gassama, Koulibaly, Sane, Sabaly – Gueye, Kouyate – Sarr, Mane, Niang – Sakho

Concluzie: