Ponturi fotbal Polonia U21 vs Belgia U21 – Campionatul European U21

Ponturi fotbal Polonia U21 vs Belgia U21

Ponturi fotbal Polonia U21 vs Belgia U21 este partida de deschidere de la aceasta editie de EURO U21, ce se va disputa pe “Mapei Stadium – Città del Tricolore”, de la ora 19:30.

◘ Polonia U21

Este outsidera in aceasta confruntare, conform cotelor oferite de bookmakeri, urmand ce-i drept sa infrunte o adversara mai puternica. “Alb-rosii” au jucat la sase editii de Campionat European inainte de aceasta editie, oprindu-se de ficare data in prima runda. Au jucat la editia din 2017, disputata chiar in Polonia, revenind la EURO dupa o pauza de mai bine de doua decenii. Au avut un parcurs slab, terminand ultimii intr-o grupa cu Anglia, Slovacia si Suedia. In preliminarii au terminat pe locul secund in grupa, sub Danemarca, la un punct distanta. Au jucat astfel la baraj, unde au trecut de Portugalia. Inainte de turneu, polonezii nu au disputat partide de pregatire, ultimele amicale avand loc in martie. Atunci remizau cu Anglia, fiind invinsi de Serbia.

ECHIPA PROBABILA: Grabara – Pestka, Bielik, Wieteska, Gummy – Piotrowski, Dziczek, Zurkowski – Szymanski, Kownacki, Michalak.

◘ Belgia U21

Este o nationala ceva mai valoroasa, fapt pentru care casele de pariuri o dau ca favorita. In intreaga sa istorie a jucat doar la doua editii de Campionat European. In 2002, cand era eliminata in faza grupelor, dar si in 2007, cand ajungea pana in semifinale. In preliminariile EURO 2019, nationala lui Johan Walem a defilat, castigand la pas o grupa cu Suedia, Turcia, Ungaria, Cipru si Malta. Inainte de inceperea turneului, belgienii au disputat un meci amical, cu Franta, pierzand cu 3-0. Au ajuns astfel la o serie de trei partide consecutive fara succes.

ECHIPA PROBABILA: Jackers – Norre, Cobbaut, Faes, Cools – Heynen, Vanlerberghe – Amuzu, Schrijvers, Lukebakio – Iseka.

Belgia este usor favorita, avand ce-i drept un lot mai bun, iar in mod normal ar trebui sa castige. Noi insa mizam pe varianta golurilor, ce pare mai usor de realizat, minim doua fiind de ajuns pentru a ne aduce profit.

• Ponturi fotbal Polonia U21 vs Belgia U21: peste 1,5 goluri -> cota 1.40

sursa foto: espnfc.com