Ponturi fotbal Port Melbourne Sharks vs Dandenong – NPL Victoria

Ponturi fotbal Port Melbourne Sharks vs Dandenong - NPL Victoria

Ponturi fotbal Port Melbourne Sharks vs Dandenong: sambata este etapa in NPL Victoria, iar in runda a 21-a, se inalnesc Port Melbourne Sharks si Dandenong.

Port Melbourne Sharks

Dupa trei etape consecutive in care a reusit sa iasa cu brio si nu a pierdut, inevitabilul s-a produs. In runda anterioara, Port Melbourne Sharks a suferit inca un esec. A fost pentru a noua oara cand aceasta a pierdut intr-un meci din NPL Victoria, dar atunci s-a intamplat in deplasare. Pe terenul celor de la Hume City, aceasta a pierdut cu 0-1, luand gol inca din prima repriza.

Revenirea pe teren propriu sigur o pune intr-o lumina mult mai buna. Port Melbourne Sharks a reusit ca in ultimele cinci reprezentatii ca rol de gazda a reusit patru victorii si un rezultat de egalitate. In toate aceste confruntari si-a trecut in cont cel putin un gol inscris. De asemenea, se afla pe locul 10, cu 25 de puncte, dar spre deosebire de asta, are +4 in dreptul golaverajului.

Dandenong

Una dintre echipele care au serioase probleme pe toate planurile este Dandenong. Se afla pe penulimul loc, dar din cauza unui golaveraj mult mai slab, este in spatele lui Pascoe Vale, desi au acelasi punctaj. De altfel, in ultimele 13 runde a reusit sa castige intr-un singur meci. S-a intamplat in cel mai recent joc din deplasare. Nu a fost ultimul, pentru ca in urma cu o saptamana a primit vizita celeilalte echipe din oras.

Dandenong – Dandenong City a fost un meci care s-a terminat fara sa supere pe nimeni, 1-1. A fost pentru a cincea oara consecutiv cand aceasta joaca si ambele marcheaza indiferent de ce s-a intamplat. Interesant este ca jucand pe teren strain, aceasta s-a descurcat mult mai bine.

Asa cum arata lucrurile in momentul de fata, o victoria a celor e la Port Melbourne Sharks este previzibila. Tot ea este formatia care a reusit sa faca asta si in tur, cand s-a impus cu 3-0. De asemenea, ea este formatia care a reusit sa castige ultimele patru meciuri directe si a facut-o destul de usor. Cred ca sunt cifre relevante sa ne asteptam la un succes spectaculos al echipei gazda.

Ponturi fotbal Port Melbourne Sharks vs Dandenong: gazdele castiga, cota 1.60 la Unibet