Ponturi fotbal Portugalia vs Spania – EURO U19

Ponturi fotbal Portugalia vs Spania

Ponturi fotbal Portugalia vs Spania este finala acestei editii de Campionat European U19, ce se va disputa in aceasta seara, de la ora 19:30, pe “Republican Stadium” din Yerevan.

◘ Portugalia

Este una dintre cele mai bune nationale la aceasta categorie de varsta. In intreaga sa istorie a jucat de 11 ori la EURO, jucand cinci finale, incluzand-o si pe aceasta. In 2018 reuseau sa castige trofeul, pentru prima data in istorie, invingand Italia.

La turneul din acest an a jucat intr-o grupa cu Spania, Italia si Armenia. A terminat prima in clasament, cu sapte puncte, reusind doua victorii si o remiza. In aceste confruntari a marcat de opt ori, primind un singur gol. In semifinale a intalnit Irlanda, cu care nu a avut probmele, castigand cu 4-0.

A ajuns astfel la o serie impresionanta de sapte partide consecutive fara esec. Sase dintre acestea s-au incheiat cu victorie, cinci dintre ele fara gol primit, de asemenea in cinci dintre acestea marcand de minim trei ori.

◘ Spania

Este cea mai de succes nationala la aceasta categorie de varsta. In intreaga sa istorie a castigat sapte titluri europene, ultimul in 2015.

La editia din 2019 a terminat pe locul secund intr-o grupa cu Portugalia, Italia si Armenia. Ca si adversara sa, a strans sapte puncte, insa a avut un golaveraj mai slab. In semifinale a infruntat Franta, cu care a trait periculos, remizand la scor alb, impunandu-se insa la loviturile de departajare.

Ca si adversara sa, Spania se afla intr-o forma foarte buna, fiind neinvinsa in ultimele noua jocuri. In cinci dintre acestea a reusit victorii, in patru dintre ele marcand de minim doua ori.

Pronostic

In teren se vor intalni doua dintre cele mai importante nationale la nivel de U19. Acestea arata foarte bine din punct de vedere ofensiv, asa ca ar trebui sa ne ofere un meci pe cinste. Tinand cont de faptul ca vorbim de o finala, ambele vor trata cu maxima seriozitate acest duel. Asadar, ne asteptam ca cele doua sa forteze victoria, de aceea mizam pe faptul ca se va marca atat la o poarta, cat si la cealalta.

• Ponturi fotbal Portugalia vs Spania: ambele marcheaza -> cota 1.90

sursa foto: sport.news.am