Ponturi fotbal – Preston – Brentford – Championship – 24.10.2018

In zi de Champions League noi ne aruncam atentie si asupra meciurilor din etapele intermediare ale ligilor inferioare din Anglia. Miercuri, de la 21:45, in Championship au loc meciurile etapei 14, iar una dintre aceste intalniri are loc intre Preston – Brentford.

Are ocazia pentru prima oara de la inceputul campionatului sa lege patru rezultate pozitive consecutive. Pana acum are trei, a reusit in runda trecuta sa scoata un punct din jocul cu Hull, meciul terminandu-se la egalitate, 1-1. E bine, a iesit din zona rosie, chiar daca este la egalitate de puncte cu prima echipa aflata la retrogradare, golaverajul ii eate favorabil si asta in ciuda unui compartiment defensiv care lasa de dorit. Preston este echipa cu cea mai slaba aparare.

INFO LOT: Billy Bodin, Calum Wood si Hosh Harrop nu vor putea juca, toti acestia sunt inca accidentati, in timp ce Tom Barkhuizen este dat incert, el ar putea sta pe banca.

Preston: Rudd – Fisher; Storey; Davies; Hughes – Ledson; Johonson – Maguire; Browne; Robinson – Moult

In tabara cealalta, Brentford nu se lasa mai prejos, chiar daca are parte de o perioada de cosmar, se afla, inca, pe locul 12, cu 18 puncte. Ultima data cand a castigat s-a intamplat pe 15 septembrie, dar nu in deplasare. Jocurile de pe teren strain nu au fost in avantajul ei, are stranse pateu puncte, dar toate au venit dupa ce a incheiat meciuri la egalitate si de fiecare data nu s-a lasat mai prejos, marcandu-ae de fiecare data.

INFO LOT: in urma cartonaselor acordate, Chris Mephan nu face parte din lot, el fiind suspendat, in timp ce Emiliano Marcondes si Julian Jeanvier sunt accidentati, iar Rico Henry este incert.

Brentford: Bentley – Dalsgaard; Barbet; Ngoyo; Odubajo – Sawyers; McEachran – Benrahma; MacLeod; Watkins – Maupay

Brentford o sa stea la cotitura, sa faca Preston din nou o greseala si sunt mari șanse sa vedem acest scenariu. Cum si gazdele sunt in forma, iar in toate meciurile in care londonezii au luat puncte din deplasare s-au inscris goluri de ambele parti, astept ca istoria sa se repede, Brentford sa plece cu punct de la PNE, dar ambele sa puncteze.