Ponturi fotbal – Preston – West Brom – Championship – 29.09.2018

Sambata, de la ora 17:00, pe “Deepdale” are loc Preston – West Brom, un joc din etapa cu numarul 10 din Championship, ce pare usor dezechilibrat daca itnem cont de aspiratiile pe care le au.

Preston nu pare sa aiba puterea sa isi revina, ca urmare a ultimelor sapte zile a suferit doua infrangeri in competitii diferite, ceea ce trebuie sa-i puna serios semne de intrebare. Chiar si cu un alt trenor nu cred ca multe se pot schimba, iar acest lucru s-a vazut cel mai bine la finalul etapei trecute, cand a jucat pe teren strain si a pierdut cu 2-3 in fata lui Sheffield United, acelasi scor pe care l-a inregistrat si la inceputul acestei saptamani, cand a fost eliminata din Carabao Cup de catre Middlesbrough. In acelasi timp este si ultima clasata, ocupa locul 24, cu 5 puncte, insa n-a mai castigat intr-un meci din campionat inca din runda inaugurala, atunci cand profita de avantajul de gazda si o invingea cu 1-0 pe QPR.

Preston: Rudd – Fisher; Davies; Huntington; Earl – Pearson; Johnson – Barker; Browne; Robinson – Barkhuizen

West Brom are ca principal obiectiv sa ramana in lupta pentru promovarea directa, daca reuseste sa revina pe prima scena a fotbalului englez si drept castigatoare de playoff este cu atat mai bine, adauga bani importanti in visteria clubului. Pana acum nu da inapoi, a reusit in etapa trecuta sa faca un joc bun, trecand cu 2-0 de Milwall, in ceea ce a fost a patra partida la rand in care reuseste sa nu piarda, interval de jocuri in care a inregistrat trei victorii si un rezultat de egalitate. De asemenea, faptul ca ocupa locul al treilea, cu 17 puncte, a venit ca un bumerang, deoarece tind sa cred ca a sacrificat participarea in Carabao Cup, pierzand la mijlocul in aceasta saptamana cu 0-3, dar in fata unei echipe din Premier League, Crystal Palace.

West Brom: Johnstone – Hegazi; Bartley; Dawson – Gibbs; Brunt; Livermore; Phillips – Barnes – Rodrigues; Gayle

Este prima lor intalnire din ultimii opt ani, iar asa cum o arata forma de moment sigur asteptarile noastre sunt mai mari din partea lui West Brom. Ttousi, Preston acasa a dat un randament mai bun si cu toate astea va juca contra unei aspirante la titlu. In alta ordine de idei, merg pe un meci in care oaspetilor sa le convina sa tina mai mult posesia, iar acest lucru fie si un rezultat de egalitate, ceea ce nu-i displace nici lui Preston.