Ponturi fotbal – Profitam de noua regula U21 introdusa in Liga 1 cu un antepost? – 15.07.2019

Liga 1

Ponturi fotbal – Profitam de noua regula U21 introdusa in Liga 1 cu un antepost? – 15.07.2019

Acum cateva zile, inainte de inceperea campionatului de Liga 1, v-am oferit un articol cu un pariu antepost principal (FC Hermannstadt nu retrogradeaza) si inca cateva pronosticuri secundare (cel cu FCSB a inceput perfect din punctul meu de vedere).

Chiar daca sunt la mare, am decis sa scriu acest articol si sa impartasesc cu voi un pariu pe care-l vad mai mult decat realizabil, in special din cauza noii reguli U21 introdusa recent in campionatul nostru.

Imagini pentru liga 1 betano

Defensivele sunt mai subrede acum cu 2 jucatori U21 obligatoriu in echipa

  • Titlul de mai sus spune multe. Dan Petrescu poate “plange” cat vrea impotriva acestei reguli, insa regula initiala de anul trecut cu minim un jucator U21 in echipa a dat roade si asta s-a vazut si la Campionatul European U21 de anul acesta, unde jucatorii nostri au avut ceva in plus prin prisma faptului ca majoritatea dintre ei au apucat sa evolueze constant la echipele de club. Daca este vreo cale ca, campionatul nostru sa fie scos din mocirla, acest tip de regula este cu siguranta una benefica.
  • Totusi, dupa cum s-a observat pana acum in prima etapa, cu doi “pusti” pe teren, care de obicei sunt fie in defensiva, fie la mijlocul terenului, echipelor li se ingreuneaza misiunea de a practica un “fotbal destructiv” asa cum suntem obisnuiti in Liga 1, deoarece apar mai multe erori.
  • Cei de la Superbet, chiar daca a inceput deja campionatul, au lasat pariurile antepost pe Liga 1 inca deschise (le gasiti la sectiunea Speciale). Dupa ce am observat tendinta din inceputul campionatului, m-am gandit sa joc pariul de mai jos. Dupa putina documentare, am observat ca anul trecut au fost 622, acum doi ani au fost 624 si doar acum 3 sezoane am avut mai putine goluri decat linia actuala, atunci fiind 613. Exista si posibilitatea introducerii VAR in playoff-ul Ligii 1, lucru ce ar duce la mai multe penalty-uri (meritate) in opinia mea si implicit un surplus de goluri. Etapa aceasta am avut deja parte de 18 goluri si ma astept la inca cateva inscrise si astazi. Media care ar trebui depasita este una de 2.31 goluri pe meci.
Pronostic principal: Peste 620.5 goluri in intreg campionatul (regulat + playoff + playout)

ponturi Liga 1

BENEFICIAZA DE 3 BONUSURI DE 500 RON LA SUPERBET<<<

Multa bafta si pariati responsabil!