Ponturi fotbal Pyunik vs Shkupi – Europa League

Ponturi fotbal Pyunik vs Shkupi - Europa League

Ponturi fotbal Pyunik vs Shkupi: joi, 11 iulie 2019, de la ora 16:30, la Gyumri, pe “Gyumri Stadium”, Pyunik intalneste Shkupi, in prima mansa din turul 1 preliminar al Europa League.

Pyunik

Sunt sase saptamani de cand nu a mai jucat un meci oficial si asta pentru ca Premier League-ul armean s-a terminat in luna mai. Pyunik a reusit sa incheie pe locul al doilea, pierzand titlul la mustata. Un singur punct a stat intre ea si Ararat-Armenia, cea care a luat titlul in premiera. Cu toate astea, echipa revine in Europa, asta e cel mai bun lucru.

Astfel, revine in cupele europene dupa ce anul trecut a reusit una dintre cele mai bune prestatii. A ajuns pana in turul al treilea al calificarilor Europa League. In primul tur, Pyunik a reusit atunci sa treaca tot de o echipa din Macedonia, Vardar Skopje. Interesant este ca are un bilant pozitiv in fata unor asemenea echipe. In trei dueluri contra unor echipe din Macedonia, a reusit sa se califice de fiecare data.

Skhupi

In cei sapte ani de cand s-a infiintat, Skhupi nu a avut rezultate remarcabile. In trei sezoane de prima liga, cea mai buna clasare a fost un loc 4, pe care l-a obtinut in sezonul anterior. Datorita acelei prestatii a revenit in Europa, urmand sa joace al treilea sau meci din istorie. Nici ea nu a mai jucat un meci oficial de o luna si jumatate.

In editia trecuta a Europa League, Skhupi si-a facut debutul in Europa League, evident, cu o dubla pe caer a pierdut-o. Spre ghinionul ei, atunci a intalnit Glasgow Rangers, o formatie plina de dorinta de afirmare. A fost 0-0, acasa, locul unde se simte cel mai bine. Ulterior, a pierdut cu 0-2, in deplasare, la Glasgow.

Desi a mai jucat si in sezonul trecut in competitiile europene, Shkupi este fara gol inscris in Europa League. Mai experimentata si avantajata de faptul ca urmeaza sa evolueze pe terenul propriu, Pyunik are prima sansa. Cred ca este o cota meritata din partea agentiilor de pariuri, insa, stiu ca vizitatorii au probleme defensive. Campionatul intern l-au terminat cu -2 in dreptul golaverajului.

Ponturi fotbal Pyunik vs Shkupi: gazdele castiga, cota 1.57 la Unibet