Ponturi fotbal – QPR – Millwall – Championship – 19.09.2018

Etapa intermediara in Championship, miercuri, de la ora 21:45, pe “Loftus Road” se va juca QPR – Millwall, un duel 100% londonez, in runda cu numarul 8.

Absente interesante pentru QPR, acestia nu se vor putea baza pe Orlamide Strondipo, Sean Goss si Darnell Furlong, acestia fiind inca scosi pe bara din cauza accidentarilor, dar trebuie sa deschida repede ochii, pentru a obtine rezultate la fel de bune cum s-a intamplat in ultimele trei runde. A urcat pe locul 19, cu sapte puncte, toate acestea fiind obtinute in precedentele trei dispute, jocuri in care londonezii au bifat doua victorii si un rezultat de egalitate. Saraca in ofensiva, n-a ezitat ca in runda precedenta sa-si arate suprematia fata de Bolton, echipa pe care a invins-o cu 2-1, multumita reustelor venite din partea lui Freeman si Eze.

Echipa probabila: Lumley – Rangel’ Lynch; Leistner; Bidwell – Freeman; Scowen; Luongo; Eze – Hemed; Welis

In tabara opusa, Millwall se pregateste sa puna un zid in fata portii lui Amos, asta si pentru ca are nevoie repede sa obtina noi rezultate pozitive, avand in vedere evolutia din ultimele etape. Cu un singur punct in ultimele trei etape, “leii” se afla pe locul 20, cu sase puncte, ea avand o linie de clasament formata dintr-o victorie, trei remize si alte trei infrangeri. Dupa trei infrangeri la rand, in etapa trecuta a facut 1-1 cu Leeds, dupa ce a jucat pentru a treia oara consecutiv pe teren propriu. Lucrurile pe teren strain au stat diferit, a luat un punct din cele trei depalsari avute, tot acolo a facut jocuri modeste din punct de vedere al spectacolului, marcand un singur gol si de trei ori mai multe primite.

Echipa probabila: Amos – Romei; Murray Wallace; Cooper; Meredith – Jed Wallace; Williams; O’Brien – Morison; Gregory

Fara victorie pe “Loftus Road”, sansele ca Millwall sa reuseasca acest lucru tocmai acum sunt destul de mici si asta pentru ca trece printr-o criza a rezultatelor, in timp ce QPR este cu moralul ridicat, a reusit ca in ultimele trei infruntari sa obtina primele puncte ale sezonului. Astfel, mergand si pe forma de moment, dar si pe rezultatele pe care Millwall le-a bifat in deplasare, astept cel putin o remiza a echipei gazda.