Ponturi fotbal – QPR – Sheffield Wednesday – Championship – 23.10.2018

 “Loftus Road” este terenul unde marti seara putem sa urmarim QPR – Sheffield Wednesday, joc ce face parte din etapa cu numarul 14 din Championship.

QPR a prins curaj in urma evolutiilor bune pe care le-a avut in ultimele trei etape si astfel, a ajuns la tot atatea infruntari consecutive in are a dat cel putin un gol si n-a pierdut. Cel mai recent meci a fost confirmarea ca poate juca mai bine decat concurentele din subsolul clasamentului, castigand cu 2-0 in fata ultimei clasate, Ispwich, Hemed a inscris dintr-o lovitura de la 11 m, asta dupa ce un adversar si-a introdus mingea in proprie poarta. A urcat suficient in clasament cat sa nu-si mai faca griji de la o etapa la alta, acum se afla pe locul 16, cu 17 puncte, sapte lungimi stand intre ea si echipa care se afla pe primul loc direct retrogradabil, asta cu toate ca atacul reprezinta o problema, abia daca reuseste sa inscrie un gol pe meci.

Sheffield Wednesday este o echipa cu potential, dar in urma esecului pe care l-a suferit in chiar prima partida a rundei anterioara, 1-2, cu Middlesbrough, a cazut pe locul 11, avand 19 puncte. Diferenta nu-i deloc mare intre ea si echipele aflate pe loc de playoff, doua lungimi sunt intre ele, dar asa cum bine o arata si evolutiile de pana acum, pare ca in deplasare joace mult mai degajata, neavand o presiune atat e mare.  In aceasta postura a evoluat pana acum de sase ori, trei dinre ele reprezinta victorii si tot atatea inseamna infrangeri, insa, cinci dintre acestea au adus mereu goluri de ambele parti, unicul meci in care nu s-a intamplat asta a fost esecul contra unei alte echipe din Londra, Brentford, 0-2.

Cred ca principalul scop pentru Sheffield este sa obtina puncte, pana acum nu s-a intamplat sa piarda doua meciuri consecutive si asta cred ca este un prim punct de plecare. QPR nu este genul de echipa care sa joace ofensiv, ne-a aratat asta in ceea ce s-a intamplat pe teren propriu si daca lucrurile vor continua sa se desfasoare in aceeasi maniera, nu as exclude un rezultat de egalitate fara goluri. Mai mult, cred ca un meci cu cel mult trei goluri ar fi un rezultat cu mari sanse.