Ponturi fotbal – Rangers – Rapid Viena – Europa League – 04.10.2018

Incepand cu ora 22:00, “Ibrox Stadium” din Scotia se va umpel pentru Rangers – Rapid Viena, duel din Europa League, ce face parte din Grupa G.

Glasgow Rangers, dornica de performanta in mandatul lui Stevie G

Una dintre fortele fotbalului britanic, asa cum si istoria o recomanda, Glasgow Rangers nu mai are resursele financiare suficient pentru a se putea lupta de la egal la egal cu rivala Celtic, insa, reuseste cu stoicism sa tina trena sus si sa se mentina in jumatatea superioara. Din pacate pentru moralul jucatorilor lui Steven Gerrard, acestia vin acum dupa un esec neasteptat, 0-1, la Livingston, in urma caruia au cazut pe locul 6 in Premiership. Partea buna este ca nevoia gazdelor de puncte in grupele Europa League a fost rasplatita in urma meciului cu Villarreal din runda 1, cand Rangers a facut 2-2, dupa ce a revenit de doua ori pe tabala, prin golurile lui Arfield si Kyle Lafferty.

Casele de pariuri o dau favorita pe echipa gazda, dar sa nu uitam ca Rapid Viena a fost un scor foarte bun la finalul rundei inaugurala, cand a dispus cu 2-0 de Spartak Moscova. A fost un meci jucat acasa, dar in acelasi timp trebuie sa schimbe ceva radical, deoarece acel succes a fost ultimul obtinut in timpul regulamentar al unor meciuri. La finalul saptamanii trecute, formatia la care este legitimat si roman Andrei Ivan, a pierdut cu 0-2, acasa, contra unei rivale la podium, Sankt Polten, dar trebuie luate in calcul si absentele pe care ea le are, Hoffmann, Thumwald si Bolingoli-Mbombo. Gartler; Mocinic si Szanto sunt si ei incerti, acestia ar putea sa nu jaoce si ar lasa compartimentul median destul de slabit.

Este pentru prima data cand cele doua echipe se intalnesc in meci direct, iar daca tinem cont de jocul prestat in ultima etapa de campionat, clar sunt probleme in aparare pentru ambele formatii. De astfel, pariul meu pentru un asemenea meci merge pe varianta cu goluri, deoarece nu se pot lauda ca au jucatori de foarte mare valoare, iar gafele acestora au fost tot mai dese, drept pentru care astept sa vedem si goluri, cel putin cate unul de ambele parti.