Ponturi fotbal – Rapid Viena – Villarreal – Europa League – 08.11.2018

Joi seara, de la ora 19:55, pe “Allianz Stadion” avem un meci din Europa League, respectiv din Grupa G, iar acolo se vor infrunta Rapid Viena – Villarreal.

Replica oferita de Rapid Viena la finalul saptamanii trecute a fost una destul de buna, chiar daca nu este intr-o situatie favorabila in Tipico Bundesliga, aceasta a facut 2-2 pe terenul lui Altach, venind la doar doua puncte de locurile de playoff. Desi a inceput cu o victorie aceasta campanie a grupelor Europa League, nu a mai putut mentine ritmul si pana la finalul primelor trei etape nu a scos mai mult de trei puncte, insa, este ajutata mult de replica timida a colegelor din grupa, diferenta dintre prima si ultima clasata fiind de o victorie. Probabil nu ar fi fost o problema daca nu castiga, dar a cedat la scor in fata celor de la Glasgow Rangers (1-3) si Villarreal (0-5).

Villarreal are si acum prima sansa, cu toate ca are meci in deplasare ea nu s-a dat inapoi de la a juca destul de spectaculos si drept rasplata a luat puncte din fiecare meci avut, ceea ce face sa fie neinvinsa pana in momentul de fata. De asemena, succesul din etapa anterioara a facut-o sa urce pe prima pozitie datorita golaverajului, deoarece pana atunci avea doua rezultate de egalitate cu goluri. Villarreal este o echipa surprinzator de spectaculoasa, a reusit ca in toate cele trei dispute din grupa sa inscrie cel putin doua goluri meci de meci, media total, daca socotim si golurile adversarilor, este de cinci goluri in fiecare duel. Ekambi si Fornals sunt doar doi dintre cei care au inscris de cate doua ori.

Cu o victorie in acest meci, ambele echipe si-ar ridica sansele considerabil in cautarea obiectivului dorit, acela de a merge in primavara europeana. Cum si in tur am avut un meci transat de formatia spaniola fara pic de probleme, astept sa vad acum mai multe ocazii de poarta din partea ambelor echipe, iar acest lucru sa ne aduca si un numar de cel putin trei goluri. Rapid Viena este o echipa accesibila din toate punctele de vedere, a primit goluri cu lejeritate si asta trebuie sa conteze cand ai in fata o echipa care te-a batut cu 5-0 in urma cu doua saptamani.