Ponturi fotbal Raufoss vs Aalesund – OBOS-ligaen

Ponturi fotbal Raufoss vs Aalesund - OBOS-ligaen

Ponturi fotbal Raufoss vs Aalesund: duminica, de la ora 19:00, Raufoss o intalneste pe Aalesund, intr-un joc din etapa cu numarul 12 din OBOS-ligaen.

Raufoss

Atacarea play-off-ului cred ca este un obiectiv de moment. Totusi, Raufoss a reusit la finalul sezonului trecut sa promoveze in cel de-al doilea esalon. Desigur, faptul ca ocupa locul 6, ultimul care o duce in fazele superioare, este de bun augur, dar este limitata. S-a vazut lucrul acesta si in etapa trecuta, cand a pierdut cu 1-5 in deplasare, cu Ull/Kisa.

Raufoss este singura echipa care se afla pe loc de play-off si are golaveraj negativ. A dat 20 de goluri, dar in schimb, a primit alte 22, ceea ce este ingrijorator. Jumatate dintre ele au venit cand a evoluat pe terenul propriu, locul unde a suferit deja doua infrangeri. Au fost meciuri jucate contra doua echipe din zone diferite ale clasamentului.

Aalesund

Lider al campionatului si favorita la promovare, Aalesund trebuie sa mentina acest ritm. Are 29 de puncte, cu cinci mai multe decat echipa de pe locul secund. Asta inseamna ca ramane sus indiferent de rezultatul meciului de duminica. De asemenea, este si singura echipa care nu a pierdut, in cele unsprezece meciuri a izbutit noua victorii.

Ultima dintre aceste victorii a venit in urma cu o saptamana, cand a trecut cu 2-1 de Ham-Kam. Nu acela a fost si ultimul meci, pentru ca la mijlocul saptamanii au avut loc saisprezecimile Cupei Norvegiei. Nu a avut emotii in a trece cu 4-0 de liderul primului esalon, Molde, intr-un meci jucat pe terenul propriu.

Aalesund este prea buna pentru o parte dintre formatiile din OBOS-ligaen. Stie cum sa abordeze echipele mici, iar lucrul asta ma astept sa il faca si in meciul de duminica. Pana la urma, chiar daca sunt doua echipe din prima jumatate, cea oaspete este cea mai buna. Ultima oara cand Raufoss s-a impus in disputele directe a fost in urma cu 18 ani, tot intr-un meci jucat acasa.

Ponturi fotbal Raufoss vs Aalesund: oaspetii castiga, cota 1.89 la Unibet