Ponturi fotbal – Reading – Bristol City – Championship – 03.11.2018

Runda cu numarul 16 vine cu dueluri interesante si unde putem avea schimbari de lider, in lupta pentru evitarea reetrogradarii. Una dintre partide se va juca pe “Madejski Stadium”, acolo unde Reading – Bristol City vor incerca sa isi asigure toate punctele puse in joc.

Reading este o echipa care se lupta inca cu accidentarile si nu se vor putea utiliza o serie de jucatori care cresteau nivelul jocului. Are nevoie de tot ce are ea mai bun si asta pentru ca se afla pe loc de retrogradare, unde ocupa locul 22, primul de sub linia rosie, cu 12 puncte, cat si un golaveraj negativ, cum era si normal, -6. In etapa trecuta a suferit inca un esec, a fost 0-2 in fata lui Swansea, in ceea ce a insemnat a patra infrangere din ultimele cinci etape. Pe de alta parte, acasa a reusit doua victorii in sapte meciuri, restul partidelor au fost tot infrangeri.

INFO LOT: David Edwards; Saeid Ezatolahi; Vito Mannone; Jordan Obita si Callum Harriott sunt accidentati

Reading: Jaakkola – Yiadom; Ilori; Moore; Blackett – Bacuna; Kelly – Meite; Swift; Baldock – Bodvarsson

Bristol City vine si ea usor dezamagita dupa jocul si rezultatul din etapa trecuta, cand singura bresa din defensiva a costat-o scump, pierzand cu 0-1 in fata celor de la Stoke City, in conditiile in care a evoluat pe teren propriu. Din cauza asta a pus o bariera mai mare intre ea si prima echipa care se afla pe loc de playoff, intre locul 11 si locul 6, pe care il vizeaza, sunt trei lungimi. Cu toate astea, nu pare deloc intimidata de statutul de echipa oaspete pe care il are, in decurs de sapte deplasari a adunat 11 puncte, un numar mai mult decat decent pentru nivelul lotului pe care se bazeaza.

INFO LOT: Hakeeb Adelakun; Mohamed Eisa; Korey Smith; Nathan Baker; Niki Maenpaa si Frank Fielding sunt accidentati

Bristol City: O’Leary – Hunt’ Webster; Kalas; Dasilva – Eliasson; Pack; Walsh; O’Dowda – Weimann; Diedhiou

Desi este echipa gazda, Reading a avut probleme indiferent de statutul pe care l-a avut si asta nu poate decat sa fie convenabil echipei adverse. Bristol City a stiut sa gestioneze jocurile, reusind in decurs de sapte deplasari sa pune presiune pe adversari. Astept din nou o replica buna a celor de la Bristol City, echipa care in sezonul trecut a castigat ambele jocuri si sa plece cu punct/e de pe “Madejski Stadium”.