Ponturi fotbal – Reading – Norwich – Championship – 19.09.2018

Miercuri, de la 22:00, “Madejski Stadium” este locul de intalnire al lui Reading – Norwich, joc din etapa cu numarul opt din Championship, in care asteptam ca echilibrul sa fie cuvantul de ordine.

Reading a trecut prin schimbari radicale in editia trecuta de campionat si care au continuat si in pauza de mercato, iar acest lucru se vede foarte bine si prin rezultate obtinute pana in acest moment, cand echipa se afla pe locul 22, cu cinci puncte. Mai mult decat atat, echipa antrenata acum de Paul Clement vine dupa prima victorie stagionala, ceea ce trebuie sa fie interesant de urmarit. Mereu cu un pas inaintea celor de la Preston, intr-un joc din deplasare, Reading a reusit prin Baldock, Ilori si Leandro bacuna, sa adune primul succes, dupa ce scorul meciului contra lui North End a fost 3-2, punand foarte mare presiune asupra faptului ca pana acum a pierdut toate meciurile acasa.

Echipa probabila: Walker – Gunter; Ilori; Moore; Yisdom – Bacuna; Ezatolahi – Sims; Swift Barrow – Baldock

Norwich are moralul la fel de ridicat cu al adversarei, in etapa disputata la finalul saptamanii trecute a bifat cel de-al doilea succes stagional, 1-0 cu Middlesbrough, insa meciul s-a jucat pe teren propriu si asta este un punct de plecare important. Ocupanta locului 17, cu opt puncte, echipa trece prin momente destul de grele din punct de vedere defensiv, a luat pana acum multe goluri, aproape doua pe meci este media, dar are noroc ca atacul raspunde bine. De asemenea, media de goluri inscrise inmeciurile pe care Norwich le-a jucat in acest sezon este de 3.1, foarte ridicata fie si pentru o echipa din partea a doua a clasamentului.

Echipa probabila: Krul – Aarons; Zimmermann; Klose; Lewis – Leitner; Trybull; Tettey – Buendia; Pukki; Hernandez

Duelul unor echipe care au probleme mari cu accidentarile n-are cum sa fie unul spectaculos si zic asta si pentru ca duc lipsa de puncte multe, sarcina lor pentru moment fiind sa iasa din jumatatea inferioara. Totusi, dat fiind faptul ca ambele vin dupa victorie, iar Reading a reusit primul succes stagional, astept sa fie un moment de refresh al gazdelor, iarmeciul de miercuri sa aduca din nou o premiera, primul punct adus de Reading, in acest sezon, dupa un meci jucat acasa.