Ponturi fotbal – Real Potosi – Jorge Wilstermann – Division Profesional – 11.11.2018

Duminica, ultimul meci al zilei in Division Profesional se va disputa pe “Estadio Victor Agustin Ugate”, de la ora 23;15, Real Potosi – Jorge Wilstermann isi vor masura fortele, in etapa cu numarul 19.

Real Potosi nu a fost niciodata o echipa care sa arate ca poate sa isi depaseasca conditia, ea si acum se fala pe locul 12 din 14 participante, avand cu doua puncte mai multe decat echipa care se afla pe ultimul loc. Evident, nu este deloc o echipa amenintatoare, in rarele ocazii cand a iesit invingatoare s-a intamplat sa fie echipa gazda. In etapa trecuta a jucat contra lui The Strongest, o alta echipa cu un nivel ridicat al fotbalului din Bolivia si acest lucru a tinut sa isi puna amprenta intr-un mod negativ asupra scorului. Real Potosi a pierdut cu 1-5, suferind a 11-a infrangere stagionala, drept pentru care are de mai bine de doua ori mai multe goluri primite decat cele 20 de goluri pe care le-a inscris.

Jorge Wilstermann a fost mereu o echipa care a stiut sa isi joace sansa, obtinand de multe ori biletele pentru participarea in cupele europene. Mai mult decat atat, este si in forma, in etapa trecuta a putut sa castige cu 2-1 meciul disputat acasa, contra celor de la Destroyers, un duel in care Chaves si Melean au transat lucrurile in favoarea echipei lor. SI locul ocupat in clasament spune ca dorinta echipei este mare si isi doreste din nou sa incheie en-fanfare, Jorge Wilstermann ocupand locul 6, cu 33 de puncte, dar diferenta fata de primele doua clasate este una mica, patru puncte le separa. Lucas Gaucho este omul cel mai periculos de pana acum, atacantul brazilian avand opt goluri in topul marcatorilor.

Asa cum foarte bine o arata si locul lor din clasament, Real Potosi este o echipa care are limitele foarte joace, dar cand face cate o partida buna, aia se intampla sa fie jucand acasa. Avand in vedere ca acum se prezinta tot in postura de echipa gazda, asteptarile sa inscrie un gol cresc considerabil. La fel pot spune si despre Wilstermann, o echipa care isi joaca sansa pana la capat, mereu dominand autoritar duelurile directe 5-0 fiind scorul ultimelor cinci meciuri directe.