Ponturi fotbal – Recomandari antepost pentru noul sezon din Liga 1 – 11.07.2019

Liga 1

Ponturi fotbal – Recomandari antepost pentru noul sezon din Liga 1 – 11.07.2019

Vara in campionatul nostru se pare ca este pe sfarsite, iar de maine, echipele din primul esalon din Romania reincep activitatea fotbalistica. Vom avea parte de o noua campioana sau va reusi CFR Cluj sa castige titlul pentru al 3-lea an consecutiv?

Imagini pentru liga 1 betano

FC Hermannstadt a facut progrese

  • Sezonul trecut am avut un antepost care suna cam asa – “FC Hermannstadt NU retrogradeaza”, la cota 2.50 la Unibet. Stim cu totii cat de aproape au fost sa retrogradeze in ultima etapa impotriva celor de la Dunarea Calarasi, dar la barajul impotriva celor de la U Cluj au parut extrem de solizi ca echipa si omogenitate si au reusit sa se salveze.
  • In aceasta vara s-au adus destul de multe intariri, iar momentan, conform transfermarkt.com, echipa este cotata la 9,43 milioane de Euro. Acestia si-au schimbat antrenorul si au incercat sa aduca jucatori ofensivi, sa nu mai aiba unul dintre cele mai slabe atacuri din Liga 1 Betano. Pe deasupra, anul trecut acestia si-au modernizat stadionul si cand acesta va fi gata, cu siguranta publicul din Sibiu va aparea in numar destul de mare sa-si sustina favoritii, acesta fiind un aspect imbucurator pentru pariul nostru.
Pronostic principal: FC Hermannstadt NU retrogradeaza

Liga 1

Plaseaza acest pariu antepost la FORTUNA cu bonus 500 RON<<<

Info: Initial, cota era de 1.65, dar nu m-au lasat la Fortuna sa pariez la cota respectiva si au trebuit s-o scada la 1.55 inainte s-o pariez. La Unibet cota pentru acest pariu este de doar 1.20!

Recomandari secundare:

BENEFICIAZA DE 3 BONUSURI DE 500 RON LA SUPERBET<<<

Multa bafta si pariati responsabil!