Ponturi fotbal – Regensburg – Heidenheim – 2.Bundesliga – 26.09.2018

Miercuri, de la 19:30, pe “Jahnstadion” avem jocul dintre Regensburg – Heidenheim, partida de la care ne asteptam sa vedem goluri, asa cum s-a intamplat si in meciurilor lor de la finalul saptamanii trecute.

La sfarsitul saptamanii trecute am avut o surpriza extrem de mare in disputa dintre HSV si Regensburg, echipa care atunci avea statut de formatie oaspete a reusit sa obtina toate punctele. Poate ca o victorie a “alb-rosilor” nu ne lua atat de mult prin surprindere, deoarece suntem obisnuiti ca favoritele sa clacheze, dar faptul ca s-au impus cu 5-0 denota ca mobilizarea a fost general. Datorita acestui succes, Regensburg se afla pe locul 13, cu 7 puncte si revine dornica pe teren propriu sa lege pentru prima oara in acest sezon doua victorii la rand. Din trei astfel de intalniri pana acum pe “jahnstadion”, a dat gol in unul singur, dar per total a reusit sa obtina patru puncte.

Regensburg: Pentke – Saller , Sörensen , Correia , Föhrenbach – Geipl , Thalhammer – Proud , George – Grüttner , Adamyan

De partea cealalta, Heidenheim are nevoie repede sa lege mai multe victorii la rand pentru a se indeparta de zona rosie, asa cum a cerut conducerea cand a inceput sezonul. Etapa anterioara a fost depasita cu brio, rezerva Robet Nesta Galtzel a marcat golurile victoriei contra lui Greuther Furth, 2-0. Evident, influenta terenului propriu si a celor 10 000 de fani veniti sa o sustina si-a spus cuvantul, urmeaza ca Heidenheim sa vedem daca poate obtine un nou rezultat pozitiv si in deplasare. Avand deja contact de trei ori cu echipe pe ale caror terenuri a jucat, a obtinut patru puncte, de fiecare data ambele echipe au inscris.

Heidenheim: Ke. Müller – Busch , P. Mainka , Beermann , Theuerkauf – Griesbeck , cod – M. Thiel , Schnatterer – Dovedan- Glatzel

Chiar daca se confrunta cu probleme si sunt colege de clasament, sunt formatii in ale caror jocuri s-au dat goluri. Mi-a placut mult atitudinea lor din runda precedenta, dar Regensburg pare sa fie motivata si mai mult sa obtina un rezultat pozitiv, dupa ce duminica a schimbat liderul in Zweite, castigand cu 5-0 la Hamburg. Totusi, avand in vedere ca nu sunt formatii care sa refuze jocul, astept sa vedem din nou goluri, cel putin trei.