Ponturi fotbal – Reims – Angers – Ligue 1 – 20.10.2018

Richard SOUMAH - 28.01.2012 - Reims / Angers - 21e journee de Ligue 2, Photo: Dave Winter / Icon Sport

Meci interesant se anunta pe “Stade Auguste Delaune”, de la ora 21:00 se joaca Reims – Angers, un joc din cadrul etapei a 10-a din Ligue 1.

Reims este usor favorita, dar primeste acest statut datorita posturii in care evolueaza, dat fiind faptul ca va juca pe teren propriu. Pentru moment n-a impresionat cu nimic, ramane pe locul 17, primul de deasupra liniei rosii, cu zece puncte. Jumatate dintre acestea au venit pe teren propriu, acolo unde si jocurile au fost total lipsite de spectacol, fiind echipa care a inscris cele mai putine goluri, dar si cea care a luat cele mai putine goluri. IN total, in cele patru meciuri disputate pe “Stade Auguste Delaune”, s-au inscris doua goluri, unul dintre ele a venit in singura victorie obtinuta si un altul in meciul pierdut, acel 0-1 contra lui Montpellier.

Reims:

Angers nu vine cu nimic deosebit, are un punct mai mult decat adversara ei, dar cum este diferenta mica, se afla pe locul 10. IN etapa trecuta a avut parte de un meci echilibrat, a pierdut doua puncte importante, daca este sa luam in calcul ca s-a incheiat 2-2 cu Strasbourg, in conditiile in care Mangani a ratat o lovitura de la 11 m. Cu toate astea, doua dintre victorii au venit in precedentele doua deplasari, acolo und a aratat o forma destul de buna, fiind si o echipa care nu da inapoi, oferind cel putin un gol inscris in trei din cele patru astfel de intalniri.

Angers:

Jucand pe teren propriu, Reims pare sa fie echipa de la care ma astept sa-si impuna punctul de vedere, iar acest lucru nu o sa fie deloc benefic spectacolului, dat fiind faptul ca este echipa cu cea mai mica medie pe teren propriu. In acelasi timp, un punct ar fi important pentru ambele echipe si zic asta pentru ca nu se afla deloc in cea mai buna postura, un eventual esec le poate impinge mai aproape de zona rosie.