Ponturi fotbal – River Plate – Racing Club – Copa Liberdatores – 30.08.2018

Joi seara, de la ora 01:30, pe “Estadio Antonio Vespuci Liberti” are loc mansa a doua din optimile Copei Libertadores, River Plate – Racing Club, duelc are pleaca de la scorul de 0-0.

River Plate este formatia favorita sa se califice, dar pentru asta trebuie sa-si imbunatateasca vizibil jocul aratat in ultima luna, deoarece nu a jucat deloc la un nivel ridicat. Cu toate ca in turul optimilor a facut 0-0, acesta este un scor devenit comun, “milionarii” reusind ca ultimele patru confruntari sa incheie cu acelasi scor. Cel mai recent meci pe care River Plate l-a avut s-a disputat la finalul saptamanii trecute, tot pe teren propriu, cand a dominat teritorial partia cu Argentinos Juniors, dar nu a reusit sa se impuna, 0-0 fiind scorul unui meci in care a avut 12-5 la cornere, posesie 68%. De asemenea, in ultimele unsprezece jocuri, o singura echipa a reusit sa-i inscrie.

Racing Club vine cu moralul ridicat la Buenos Aires si asta se datoreaza strict datorita rezultatelor obtinute in ultimele confruntari, dupa ce a remizat in partida tur. Au mai avut loc trei confruntari, toate in campionatul intern, acolo unde a dat cel putin doua goluri in fata unor formatii acceptabile din Superleague, competitie in care si-a trecut in cont un rezultat de egalitate si doua victorii.A dat sapte goluri in acest interval, dar ceea ce s-a intamplat la finalul saptamanii trecute a fost cel mai bun rezultat din ultima luna, Racing Club dispunand cu 3-0 de Patronato, intr-o confruntare in care a evoluat tot pe teren strain, urcand pe locul al doilea, iar dupa trei runde disputate in campionat are sapte puncte, fiind echipa cu cele mai multe goluri inscrise.

Fiind echipe din acelasi campionat sigur nu mai au cu ce sa fie surprinse, insa, cred ca ritmul o sa fie dictat de catre echipa gazda. River Plate nu risca deloc pe faza defensiva, principalul obiectiv pare ca meci de meci este acela de a nu lua gol si cred ca aici este un punct de plecare in alegerea pronosticului, motivul principal pentru care consider ca golurile or sa lipseasca din nou. Patru din ultimele cinci confruntari directe s-au terminat cu cel mult doua modificari de scor.