Ponturi fotbal – Rochdale – Doncaster – League One – 13.10.2018

Sambata, de la ora 17:00, pe “Spotland Stadium” avem Rochadale – Doncaster, o partida ce se va disputa in etapa cu numarul 13 din League One.

Rochdale are o misiune exagerat de grea sambata, nu neaparat pentru ca intalneste o echipa foarte buna, ci pentru ca nu reuseste sa mai castige in campionat de o buna bucata de vreme. Sunt deja patru runde in care nu a mai simtit gustul succesului, ultima data cand s-a intamplat asta a fost in urma cu aproape o luna, acela fiind singurul succes din ultimele sase etape, drept pentru care se afla pe locul 15, cu 13 puncte, dar sufera mult la un alt capitol. Din punct de vedere al apararii lasa mult de dorit, asta deoarece a luat 25 de goluri, cele mai multe de pana acum si 13 dintre ele in jocurile de pe teren propriu, acolo unde are o linie de clasament formata dintr-o victorie, o remiza si alte patru infrangeri.

Doncaster are si ea niste probleme nerezolvate, care dateaza de vreo doua runde si care au facut-o sa piarda putin contactul cu prima pozitie. Desi putea sa fie lejer lider, acum se afla abia pe locul 6, ultimul ce asigura prezenta in playoff, cu 21 de puncte, sase mai putine decat Portsmouth. In etapa trecuta a facut un meci exagerat de slab, 0-4 a fost scorul disputei contra lui Fleetwood, surprinzand putin si faptul ca a jucat pe teren propriu. A fost a doua infrangere la rand in care nici nu reuseste sa inscrie, a mai pierdut contra lui Accrington si este inca fara succes in octombrie. De asemenea, doua din cele trei infrangeri au venit in urma unor jocuri avute in deplasare.

Spectacol total al lui Doncaster in meciuri face sa putem avea o castigatoare, deoarece nu este o echipa constanta, ci poate surprinde intr-un mod placut sau neplacut, depinde de forma pe care o are. Cred ca acum a invatat multe in partida trecuta, si cred ca poate sa faca un meci mai bun, aici, unde Rochdale s-a prezentat mai mult decat slab.