Ponturi fotbal Rockdale vs APIA Tigers – NPL NSW

Ponturi fotbal Rockdale vs APIA Tigers - NPL NSW

Ponturi fotbal Rockdale vs APIA Tigers: duminica, 23 iunie, de la ora 09:30, in runda a 16-a din NPL NSW, Rockdale primeste vizita echipei APIA Tigers.

Rockdale

Iesita complet din forma, in etapa trecuta s-au vazut cu adevarat limitele pe care le are. A fost invinsa din nou, pentru a treia oara din ultimele patru runde, dar tot intr-o deplasare. A fost 0-2, pe terenul celor de la Druitt Town Rangers. A fost si meciul care a scos-o pe Rockdale din zona play-off-ului, acolo unde se afla.

Ocupanta a locului 6, este la egalitate de puncte cu echipa din fata ei, Manly United, dar are un golaveraj mai slab. De altfel, Rockdale are -5 in dreptul golaverajului, este a doua echipa care tinde la play-off si are minus in dreptul golurilor inscrise/primite. Nu a iesit in relief nici jucand acasa, in cele sapte astfel de jocuri, are trei victorii si patru infrangeri.

APIA Tigers

Moral bun pentru APIA, o echipa care in etapa trecuta a jucat un fotbal de care avea nevoie. A trecut cu brio peste Sydney United, echipa pe care a invins-o cu 1-0. Acel succes a fost de bun augur, pentru ca a profitat de rezultatele celorlalte adversar si si-a consolidat locul din clasament. Ea se afla pe locul secund, cu 28 de puncte, cinci mai putine decat echipa de pe primul loc.

Cel mai important lucru in momentul de fata este ca ramane pe locul secund indiferent de rezultatul meciului de duminica. Sunt patru lungimi intre ea si Blacktown, echipa de pe locul al treilea. Pe lang a asta, APIA Tigers a jucat un fotbal bun in deplasare. In cele sapte meciuri jucate, a reusit patru victorii, o remiza si doua infrangeri.

Sunt sase ani de cand APIA Tigers domina meciurile directe cu Rockdale. In tur a fost o diferenta substiala, 4-0. De asemenea, in ultimele cinci confruntari a reusit sa inscrie de fiecare data cel putin cinci goluri. Un pariu corect si indicat este cel in care echipa oaspete incheie meciul fara sa piarda. Este o cota mica, dar mai bine jucam pragmatic decat sa ne hazardat. APIA Tigers este formatia cu al treilea cel mai bun atac din NPL NSW

Ponturi fotbal Rockdale vs APIA Tigers: X2, cota 1.40 la Betano