Ponturi fotbal Rosenborg vs Kristiansund – Eliteserien

Ponturi fotbal Rosenborg vs Tromso

Ponturi fotbal Rosenborg vs Kristiansund este o partida ce conteaza pentru etapa a 13-a a campionatului norvegian, ce se va disputa in aceasta seara, cu incepere la ora 19:00, pe “Lerkendal Stadion”.

◘ Rosenborg

Este favorita acestei infruntari, fiind ce-i drept o echipa mai puternica, avantajata si de faptul ca va juca acasa. Campioana Norvegiei a inceput extrem de slab in acest sezon, tinand cont de faptul ca este in a doua jumatate a clasamentului. Ocupa mai exact pozitia a noua, cu doar 15 puncte acumulate in 12 etape. Pana acum a reusit patru victorii si trei remize, suferind cinci infrangeri, partide in care a marcat de 11 ori, primind cu patru goluri mai multe. In ultima etapa a clacat, pierzand in deplasarea de la Tromso, incheind o serie de trei victorii consecutive in campionat. De asemenea, vine dupa o eliminare din Cupa Norvegiei, fiind invinsa la penalty-uri de Aalesund.

◘ Kristiansund

Este o echipa mai slaba, atat ca valoare, cat si ca experienta, fapt pentru care bookmakerii o dau ca outsidera in aceasta confruntare. In aceasta prima parte a sezonului se descurca mai bine decat adversara sa. Se afla pe locul al saselea al clasamentului, la trei puncte distanta. In cele 12 etape a izbutit cinci victorii si trei remize, pierzand de patru ori. De-a lungul acestor jocuri a marcat 12 goluri, primind tot atatea. In campionat este fara victorie in ultimele trei etape, pierzand cu Stabaek, remizand cu Haugesund si Mjondalen. De asemenea, ca si adversara sa, vine dupa o eliminare din cupa, in fata lui Odd.

Desi nu trece printr-o forma grozava, Rosenborg ramane favorita, fiind o echipa mai buna. Ne asteptam ca in aceasta confruntare sa profite si de faptul ca evolueaza acasa, unde suporterii pot juca un rol important. Asadar, mizam pe faptul ca se va impune, intr-o cota foarte buna oferita de bookmakeri.

• Ponturi fotbal Rosenborg vs Kristiansund: gazdele castiga -> cota 1.70

sursa foto: skysports.com