Ponturi fotbal – Rotherham – Hull – Championship – 21.08.2018

Marti este o zi in care o sa vedem meciul dintre Rotherham – Hull, un duel care are ca ora de incepere de la ora 21:45. “Aesseal New York Stadium” este locul de intalnire.

Rotherham este echipa care pleaca cu sansa a doua in acest duel, dar in ciuda unul asemenea statut singurele doua meciuri din acest inceput de sezon competitional au venit pe teren propriu. Singurele puncte ale “morarilor” au venit pe “Aesseal New York Stadium”, un loc unde a dispus cu 1-0 de Ipsiwch si 3-1 de Wigan, insa, al doilea duel a fost in Carabao Cup. Pe de alta parte, moralul a fost usor afectat dupa ce a aratat in etapa trecuta, Rotherham n-a contat in fata lui Leeds United, formatie pe care a intalnit-o pe teren strain si unde asta s-a vazut cel mai bine si pe tabela, scorul 0-2, dar procentul din dreptul posesiei spune totul despre resursursele de care dispune.

Hull City a fost o umbra a echipei care in urma cu putine sezoane evolua la cel mai inalt nivel si se pare ca nu este deloc o intamplare, echipa fiind inca fara succes pana in acest succes. Astfel, singura partida in care “tigrii” au reusit sa obtina puncte a fost in jocul contra lui Sheffield Wednesday, tot dupa un joc pe care l-a avut in deplasare. Pe de alta parte, la finalul saptamanii trecute a cunoscut un nou esec, al doilea din aceasta stagune, 0-1, cu Blackburn Rovers, intr-un meci in care a ajuns rareori la poarta adversa si atunci cand s-a intamplat acest lucru nu a putut sa profite de acest lucru si a ajuns la cel putin cate un gol primit in descursul de patru jocuri oficiale, aici incluzand si disputa castigata din Carabao Cup.

Nu s-au mai intalnit din primavara lui 2016, iar de atunci s-au schimbat loturile la 180 de grade si asteptarile sunt altele. Hull City este o echipa de la care inca am pretentii si stiu ca dispune de un lot superior celor de la Rotherham, iar asta trebuie sa se vada si pe tabela. Pe de alta parte, in cazul unui succes, date fiind si apararile slabe de care dispun, merg pe un meci cu goluri, cel putin doua sa vina din partea oaspetilor.