Ponturi fotbal – Rotherham – Stoke – Championship – 29.09.2018

Ultima partida a zilei de sambata din Championship are loc de la ora 19:30, pe “Aesseal New York Stadium”, Rotherham – Stoke, joc din runda a 10-a.

Rotherham trebuie sa depuna mai mult efort daca vrea sa castgie mai des, iar asa cum s-a prezentat pana acum sigur lasa mult de dorit, drept pentru care are o singura victorie in ultimele cinci meciuri oficiale. Pe de alta parte, are probleme in a inscris, ultimele trei infrangeri au venit fara sa inscrie, de aici si faptul ca este echipa cu cele mai putine goluri inscrise, dar chiar si asa se afla pe locul 19, cu 9 puncte, cu patru mai multe decat echipa care se afla pe ultimul loc.  Totusi, jucand acasa putem spune ca este o cu totul alta formatie, avand trei victorii din cele patru mecuri pe care le-a disputat. Practic, toate punctele obtinute de ea pana acum au venit jucand acasa.

Rotherham: Rodak – Vyner; Wood; Ajayi; Mattock – Williams; Towell; Vaulks; Manning; Taylor – Smith

Stoke este retrogradata recent, dar acest lucru un se vede si dupa ce a pierdut mai multi jucatori de baza, cug reu se poate mentine deasupra liniei modeste a Championship. Este colega de clasament cu adversara ei, ocupa locul 18, cu acelasi numar de puncte, dar golaverajul este unul mai bun. A avut o saptamana grea, a disputat doua jocuri identice, in competitii diferite, drept pentru care a pierdut cu 2-3 in fata lui Blackburn si Nottingham. La finalul etapei anterioare a cedat toate punctele contra lui Blackburn, joc avut pe teren propriu, iar apoi a fost elimnata din Carabao Cup.

Stoke: Butland – Martina; Shawcross; Indi; Pieters – Etebo; Allen; Woods – Ince; Berahino; Diouf

In ciuda numelui, Stoke City este echipa care a luat o multime de goluri, cel putin in ultima saptamana a primit sase, dar a si inscris in alte patru randuri. In acelasi timp, Rotherham jucand acasa a fost o echipa solida, drept pentru care nici rezultatele n-au intarziat sa apara. Tinand cont de faptul ca nu s-au mai intalnit de zece ani, iar ca acum se joaca la Rotherham, as spune ca echipa gazda o sa fie mult mai ofensiva, curajoasa si pentru a obtine puncte o sa fie nevoita sa inscrie de cel putin doua ori.