Ponturi fotbal – Rotherham – Swansea – Championship – 03.11.2018

Urmeaza un meci de la care oaspetii trebuie sa aiba asteptari mai mari, de la ora 17:00, pe “Asseal New York” avem Rotherham – Swansea, din etapa a 16-a.

Nu putem spune ca este o echipa care tinde la mai mult, dar Rotherham are ca mereu ca principal obectiv sa ramana in Championship si acest lucru poate sa-l faca neaparat daca va juca pe teren propriu la fel de bine precum a facut-o pana acum. Ocupa locul 21, cu 14 puncte, are doua lungimi mai multe decat formatia care se afla sub linia rosie, iar jocul nu pare sa se imbunatateasca. Chiar daca acasa a pierdut o singura data, la general a ajuns deja la cinci etape la rand fara succes, meciuri in care a strans patru rezultate de egalitate, cat si o infrangere, la Birmingham (1-3).

INFO LOT: Darren Potter; Sean Raggett – accidentati

Rotherham: Rodak – Vyner; Robetson; Ajayi; Mattock – Vaulks – Vassell; Newell; Towell; Williams – Smith

In tabara cealalta, Swansea are nevoie de o motivatie in plus pentru a se impune si sa obtina cea de-a treia victorie la rand. A urcat pe locul 8, cu 23 de puncte, cu doua lungimi sub prima echipa care merge in playoff. A reusit in etapa trecuta sa isi arate supremtia in fata lui Reading, la fel cum s-a intamplat si in disputa cu Blackburn, insa, ambele infruntari au venit pe teren propriu, locul unde si-a aratat de mai multe ori nivelul bun. In deplasare a ajuns la 4 meciuri la rand in care nu a inscris, in tot acest interval a adunat doua puncte, alte doua meciuri au fost pierdute identic, 0-1, cu echipe ce au aspiratii diferite.

INFO LOT: Wilfried Bony si Jefferson Montero sunt accidentati

Swansea: Nordfeldt – Naughton; Hoorn; Rodon; Olsson – Fer; Grimes; Celina – Roberts; McBurnie; James

Clar ca Swansea isi vrea locul in Premier League inapoi, dar pentru a face acest lucru trebuie sa castige in fata unui adversar atat de slab precum Rotherham. PE de alta parte, “Aesseal New York” este un teren greu pentru adversare. Totusi, mi-a placut sa vad ca o echipa precum Swansea pune mult pret pe a se apara si neglijeaza atacul si asta pentru ca pot alegeun pronostic relativ bun, cu cel mult doua goluri inscrise.