Ponturi fotbal Runavik vs Ballymena – Preliminarii Europa League

Joi 04.07.2019, incepand cu ora 21:00, vom avea parte de returul dublei manse Runavik vs Ballymena, din cadrul preliminariilor UEFA Europa League.

Feroezii nu prea au contat in ofensiva in mansa tur

Runavik

Runavik se afla in plin sezon competitional si ocupa pozitia a 2-a in clasamentul din Permier League. Feroezii se afla la 3 puncte de titul si traverseaza o forma foarte buna in competitiile interne. Echipa nu a aratat insa mai nimic in mansa tur din Irlanda de Nord, pierzand cu scorul de 2-0. Ambele goluri ale partidei au fost marcate imediat dupa pauza. Runavik a reusit sa cadreze un singur sut pe poarta lui Glendinning, asadar nord-irlandezii nu au avut emotii. In schimb, Ballymena si-a creat nu mai putin de 18 ocazii de gol si a avut 8 suturi pe poarta.

Ballymena trece printr-o perioada foarte buna

Ballymena

Oaspetii au incheiat sezonul perfect, cu 4 victorii consecutive inregistrate in campionat. Acestia au invins-o pe Crusaders in ultima runda, cu scorul de 3-0. Ballymena a debutat cu dreptul in preliminariile Europa League si echipa e cu un pas in turul 2. Acestia au dominat categoric partida, insa nu au reusit sa deblocheze tabela in primele 45 de minute. L. Millar si J. Winchester insa au decis partida, cu golurile marcate in minutul 49 si 55. Ballymena va evolua pentru prima oara in istorie pe terenul celor de la Runavik, in aceasta seara.

Dubla dintre Ballymena si Runavik a fost vazuta de casele de pariuri ca una foarte echilibrata. Nord-irlandezii insa au reusit sa isi impuna suprematia in mansa tur de pe teren propriu. Acestia si-au creat mult mai multe ocazii de gol, iar Runavik nu a dat mai deloc emotii serioase. Feroezii probabil ca se vor avanta in ofensiva in acest retur, pentru ca nu mai au nimic de pierdut. Ballymena poate profita de spatiile ramase libere si poate lovi pe contra-atac. Ma astept ca nordicii sa evolueze inteligent in aceasta seara si sa nu piarda, cota fiind una atractiva.

Ponturi fotbal Runavik vs Ballymena

x2, cota 1.76 la Unibet

sursa foto: uefa.com